DOLAR 32,5019
EURO 34,9162
ALTIN 2437,935
BIST 9709,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO Boya, yenilikçi ürünleri ve etkileyici deneyimlerle Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor

    DYO Boya, yenilikçi ürünleri ve etkileyici deneyimlerle Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor
    18.04.2024
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü ve yerli boya üreticisi DYO Boya, Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini taşıyan Yapı Fuarı’na katılım sağladı.

    Türk boya sektörüne kazandırdığı ilkler ve yenilikçi yaklaşımıyla göz dolduran DYO Boya, 17 – 20 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’na katıldı.

    DYO Boya’nın fuar boyunca öne çıkardığı ürünler arasında Akromax Suprema, DYO Shine ve Protherm Light bulunuyor. Ek olarak fuarda 2024 Özel Renklerinden Oluşan Yansımalar Koleksiyonu ön plana çıkartılıyor. DYO Boya, ürünleri ve renk koleksiyonları ile sektördeki yenilikçi yaklaşımını ve kalitesini sergiliyor.

    Ayrıca, fuar alanında ziyaretçilere özel deneyimler sunmak amacıyla Hobilux deneyim alanları oluşturan DYO Boya, Hobilux atölyeleri düzenleyerek katılımcılara ürünleri hakkında daha derinlemesine bilgi alma ve uygulamalı deneyimler yaşama fırsatı sunuyor. Bu atölyeler, ziyaretçilere ürünlerin kullanımı ve uygulanması konularında pratik bilgi ve beceri kazanma imkânı sağlıyor.

    Bölgesinin Lider Yapı Fuarı

    Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul hem yerel hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden oluşan oldukça hedefli bir kitleye ulaşmayı sağlayan ana bir platform görevi görüyor. Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’dan da alıcıları cezbeden fuar, yeni iş birliklerinin yapılmasında da büyük bir rol oynuyor.

    Türkiye yapı sektörünün lider üretici, imalatçı ve dağıtım şirketlerinin katılım sağladığı fuara DYO Boya da yüksek teknolojiye sahip, inovatif ürünleriyle katılım sağladı. Sektöre yön veren Ar-Ge alt yapısına sahip DYO Boya, ürünleriyle yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.