DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2439,217
BIST 9705,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kurumsal etkinliklerinin en şık adresi Çubuklu 29

    Kurumsal etkinliklerinin en şık adresi Çubuklu 29
    31.10.2017
    A+
    A-

    Kaliteli organizasyonları ile fark yaratan davetlere imza atan Çubuklu 29; şirketlerin yılbaşı, kuruluş yıl dönümü, basın davetleri ve marka lansmanları gibi farklı etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

    1986 yılından beri hizmet veren Çubuklu 29, kusursuzluk anlayışı ve eşsiz konumuyla şirket etkinliklerinin de gözde adresi olmaya devam ediyor. Dünya mutfaklarının en iyi örneklerini sunan zengin menüleri ve tercihe göre şekillendirilebilen farklı dekor seçenekleri ile Çubuklu 29; yılbaşı, yıl dönümü kutlamaları, basın davetleri ve marka lansmanları gibi farklı konseptlerdeki şirket organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

    Hoparlör sisteminden LED ışıklara, mikrofon düzenine kadar düşünülmüş tüm teknik detaylar, organizasyonda kolaylık sağlıyor. Sesi dışarıya geçirmeyen ve ‘Ses Tavanı’ olarak adlandırılan özel hoparlör sistemi Çubuklu 29’un sunduğu ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

    Unutulmaz organizasyonların değişmeyen adresi Çubuklu 29; kokteyl ve masa düzeni olmak üzere iki farklı servis seçeneği sunuyor. Oturma düzeninde 900, kokteyl düzeninde ise 1500 kişiye kadar davetli ağırlayabilen mekân; küçük davetler için de en uygun şekilde düzenlenebiliyor.

    En özel davetlerin kaliteli adresi Çubuklu 29; eşsiz manzarası, zengin menüleri ve şık dekorasyonuyla ev sahipliği yaptığı şirket etkinliklerini de unutulmaz kılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.