DOLAR 32,3421
EURO 35,1215
ALTIN 2240,017
BIST 8904,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kurumsal Oyunlar Dünya Şampiyonası Üçüncüsü Vaillant Türkiye’den

    Kurumsal Oyunlar Dünya Şampiyonası Üçüncüsü Vaillant Türkiye’den
    04.12.2017
    A+
    A-

    6 yıldır Vaillant bünyesinde görev alan ve 2009 yılından bu yana dünya çapında düzenlenen yarışlara katılan Önder Akay, ABD’de düzenlenen World Corporate Games’i üçüncülükle tamamladı.

    Vaillant Türkiye İstanbul Asya Bölge Satış Temsilcisi Önder Akay, ABD’nin Teksas Eyaleti’nin Houston kentinde düzenlenen Kurumsal Oyunlar Dünya Şampiyonası’nda (World Corporate Games) 5 bin metre genel klasmanda Dünya Üçüncüsü oldu.

    18 farklı bireysel ve takım sporları kategorilerinde yarış ve turnuvaların düzenlendiği organizasyonun Türkiye ayağında da yarışan Önder Akay, son iki yılın 5 bin metre 30-39 yaş kategorisinde birinci olmuştu.

    2009 yılından bu yana koşan ve 2014 yılından bu yana sistematik antrenman yapan Akay, haftada en az 6 gün hedef yarışa göre interval, tempo ve uzun antrenmanlar yapıyor. Haftada bir gün %60-70 eforla, en az 20 kilometre koşu yapan sporcu, bir haftada toplam 80-100 kilometre mesafeyi koşarak kat ediyor. Bugüne kadar en uzun koşusu olan 63 kilometrelik dağ maratonundaki zorlu parkuru 7 saatte tamamlayan Akay, koşu hayatı boyunca iki kez de olimpik maraton koştu.

    Yavaş ve aktif dinlenme niteliğindeki koşuları sabah işe gitmeden, hız antrenmanlarını mesai bitiminde akşamları, uzun antrenmanları ise pazar sabahları yapan Önder Akay, son iki yılda; Paris, Amsterdam Maratonlarına, Frankfurt, Barcelona Yarı Maratonuna ve yurt içinde yapılan farklı mesafelerdeki birçok yarışa katıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.