DOLAR 32,5092
EURO 34,8006
ALTIN 2486,446
BIST 9556,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kuveyt Türk’ten konut ve araç alacaklara sağlam finansman desteği

    Kuveyt Türk’ten konut ve araç alacaklara sağlam finansman desteği
    30.07.2019
    A+
    A-

    Kuveyt Türk, konut finansmanında kâr oranını 1,47’ye, araçta 1,65’e düşürdü

    Türkiye’nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk, konut ve araç finansmanlarında kâr oranını düşürdü. Banka, tüm vade seçeneklerinde yeni kâr oranlarını konutta 1,47, araçta ise 1,65 olarak açıkladı.

    2019 hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kuveyt Türk Katılım Bankası, vatandaşlara ve ekonomiye katkı sunmak amacıyla konut ve araç finansmanlarındaki kâr oranlarını düşürdü.

    Banka tüm vade seçeneklerinde, konut finansmanı kâr oranını 1,47’ye, araç finansmanı kâr oranını ise 1,65’e çekti. Konut finansmanında 120 aya, araç finansmanında ise 60 aya varan vade seçenekleri sunan Kuveyt Türk, kampanya ile ev veya araç sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerine kavuşması için önemli bir destek sağlamış olacak.

    Kuveyt Türk’ün cazip kâr oranları ile sunduğu konut ve araç kredisi hakkında detaylı bilgilere, bankanın internet sitesi www. kuveytturk. com. tr üzerinden veya şubelerden ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.