DOLAR 32,5314
EURO 34,9811
ALTIN 2434,257
BIST 9814,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kuveyt Türk’ün yeni reklam filminde ‘Altın Hayaller’ gerçeğe dönüşüyor

    09.09.2019
    A+
    A-

    Altın bankacılığında Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip katılım bankası olan Kuveyt Türk, yeni reklam filmiyle herkesi altın hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyor. Gram İstanbul imzalı filmde, beşikteki bebeğe takılan, altın gününde toplanan veya evin bütçesinden ayrılarak alınan altınların güvenle saklandığı takdirde hayalleri nasıl gerçeğe dönüştürdüğüne dikkat çekiliyor.

    Geleceğe yapılan en sağlam yatırımlardan biri olan altını yastık altından ekonomiye kazandırarak güvence altında tutan Kuveyt Türk, yeni reklam filmiyle konu hakkında farkındalık oluştururken herkesi ‘Altın Hayaller’ini gerçeğe dönüştürmeye davet ediyor.

    Reklam filminde; anne, eş, ev hanımı, çalışan olarak gördüğümüz kadınların, ailelerinin geleceği için kurdukları altın değerinde hayallerden kesitler sunuluyor. Beşikteki bebeğe takılan altınlar ona parlak bir gelecek sunarken altın gününde toplananlar ise güzel bir evin kapılarını aralıyor. ‘Altınlarım Elimin Altında’ sloganı öne çıkan filmde, geleceğe yapılan en sağlam yatırımlardan biri olan altının konunun uzmanı Kuveyt Türk güvencesinde olduğu vurgulanıyor.

    ImageKuveyt Türk’ün ‘Altın Hayaller’ temalı reklam filmi, Gram İstanbul imzası taşıyor. Yönetmen koltuğunda İrfan Yıldırım’ın oturduğu filmin prodüksiyonunu ise ATL Film üstlendi.

    Künye

    Reklamveren: Kuveyt Türk Katılım Bankası

    Reklamveren Yetkilisi: Emre Memiş, Semih Karakaya, Şahin Fırat Keçili

    Reklam Ajansı: Gram İstanbul

    Ajans Başkanı: Nurcan Yıldız

    Kreatif Direktör: Tarık Akın

    Kreatif Ekip: Tolga Akın, Çağatay Dağdelen, Mehmet Can Sevgiç

    Müşteri İlişkileri: Simla Pamuk, Selen Beşikçi

    Prodüksiyon Şirketi: ATL Film

    Yönetmen: İrfan Yıldırım

    Müzik Yapım: Onur Cumaoğlu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.