DOLAR 32,5603
EURO 34,901
ALTIN 2435,202
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L.O.L. Bebekler yepyeni serisi ile karşınızda

    L.O.L. Bebekler yepyeni serisi ile karşınızda
    01.11.2017
    A+
    A-

    Çocukların çok sevdiği ve merakla yeni serisini beklediği LOL Sürpriz, Giochi Preziosi güvencesiyle şimdi yepyeni sürprizlerle geliyor. Birinci serideki mavi renkte gördüğümüz LOL Sürpriz topları İkinci seride yemyeşil ambalajıyla yine 7 katmanda miniklere hem heyecan dolu hem de keyifli bir dünyanın kapılarını aralıyor. LOL Sürpriz’in ilk katmanında minikleri gizli bir mesaj beklerken, ikinci katmanda biriktirilebilen çıkartmalar yer alıyor. Heyecan gittikçe artarken, üçüncü katmanda bir biberon, dördüncü katmanda ayakkabılar, beşinci katmanda bir kıyafet, altıncı katmanda şık aksesuarlar ve 7. katmanda ise nihayet tatlı mı tatlı bir LOL bebek miniklerle buluşuyor! 35’ten fazla yeni LOL Bebek içeren yeni seride LOL Bebekler’den her biri ayrı bir fonksiyona sahip.

    Giochi Preziosi güvencesiyle Türkiye’deki çocuklarla buluşan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazanan LOL Sürpriz, 35’ten fazla biriktirilebilir LOL Bebek içeren yeni serisiyle 54,90 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Eğlencenin dozunu artıran yeni seri LOL Sürpriz’in ambalajı yeşil renkte. Üstelik hem şık bir çanta, hem de LOL Bebekler’in yerleştirebileceği bir oyun seti olarak kullanılabilen toplar, yine 7 katmandan oluşuyor ve içinden ne çıkacağı bilinmiyor! Açılan her katmanda karşılaşılan ipucu ve aksesuarla heyecan artıyor ve sürpriz bebeğe bir adım daha yaklaşılıyor. Sürpriz topunun ilk katmanında minikleri gizli bir mesaj, ikinci katmanda ise emoji çıkartmalar yer alıyor. Sıra üçüncü katmana geldiğinde bir biberon, dördüncü katmanda ayakkabılar, beşinci katmanda bir kıyafet, altıncı katmanda şık bir aksesuar ve yedinci katmanda ise nihayet tatlı mı tatlı bir bebek minikleri bekliyor!

    Modayı yakından takip eden, parıltılı, hip-hop, retro tarzlarıyla çocukların dünyasını renklendiren bu bebekler biberon ile beslenebiliyor. Suya giren bebekler sahip olduğu fonksiyona göre renk değiştirebiliyor, çiş yapabiliyor ağlayabiliyor, hatta yuttukları suyu ağızlarından püskürtebiliyor! Ayrıca, ışıl ışıl, simli ve çok nadir bulunan LOL Bebekler bu seride şanslı hayranlarını bekliyor.

    Her seferinde miniklere bambaşka heyecanlar yaşatan LOL Bebekler, sürprizleri biriktirmek için çocukları teşvik ediyor ve onların kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.