DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LA VIE EST BELLE L’ECLAT’ın Ankara lansmanına büyük ilgi

    LA VIE EST BELLE L’ECLAT’ın Ankara lansmanına büyük ilgi
    20.12.2017
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü kozmetik devi Lancome, gerçekleştirdiği lansman ile yeni ürünü LA VIE EST BELLE L’ECLAT kokusunu tanıttı

    Ünlü oyuncu Julia Roberts’in marka yüzü olduğu LA VIE EST BELLE L’ECLAT kokusu, Ankara’nın seçkin simalarının katıldığı lansman ile tanıtıldı. Gerçekleştirilen özel davette, Ankara cemiyetinin ünlü isimleri yeni parfüm hakkında yakından bilgi alma şansına sahip oldu.

    Fransızların “L’Eclat” diye adlandırdığı Kristal ışıltısını parfüm şişesine yansıtan Lancome, yeni kokusu ile büyük beğeni topladı. 2 yıl süren hazırlık aşamasından sonra deneyime sunulan yeni ürün kozmetik devi Lancome tarafından mutluluğun paylaştıkça görkemli bir şekilde yükseleceğinin dışa vurumu olarak adlandırılıyor. Portakal çiçeği özünden hazırlanan yeni koku, vanilya aroması ile de ipeksi bir his uyandırıyor. Gül ve yasemin esansları ile de taçlandırılan La Vie Est Belle sofistike bergamot ve keskin mandalina kokusunun ferahlığı ile de büyüleyici etkisini kalıcılaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.