DOLAR 32,5439
EURO 34,8816
ALTIN 2428,77
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Laminat Parke Usta Seminerleri yoğun katılımla devam ediyor

    Laminat Parke Usta Seminerleri yoğun katılımla devam ediyor
    17.05.2017
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre’nin sektörde öncülüğünü yaptığı parke ustalarına yönelik “Laminat Parke Usta Seminerleri”, İskenderun’da yaklaşık 200 katılımcı ile gerçekleşti. Seminer sonunda gerçekleştirilen sınavda başarılı olan isimlere usta kimlik kartı ve başarı belgesi verilecek.

    Ağaç bazlı panel sektöründe Türkiye’nin lider markası Kastamonu Entegre’nin parke ustalarına yönelik seminerleri devam ediyor. “Laminat Parke Usta Seminerleri”nin bu yılın ikinci ayağı İskenderun’da 200 katılımcının yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleşti. İskenderun’da 12 Mayıs 2017 tarihinde açılış konuşmalarıyla başlayan seminere katılım gösteren parke ustalarına, laminat parke teorik eğitimleriyle ürünlerin özelliklerine ve kullanım detaylarına dair püf noktaları anlatıldı.

    Kastamonu Entegre kurumsal tanıtımla başlayan sunum, parke üretimi ve kalite süreçleri başlığı altında incelenen laminat parke hakkında bilgilendirme ile devam etti. Uygulama eğitimi, Floorpan ve Artfloor laminat parkelerin temel yapı ve fiziksel özelliklerini içerirken, döşeme öncesi hazırlık, döşeme süreci ve sonrası karşılaşılan olumsuzlukların kaynağı ve çözüm yolları detaylı olarak katılımcılara aktarıldı.

    Seminerlerin, Kastamonu Entegre’nin yaşam alanlarına kalite katmak üzere sunduğu hizmetleri daha da ileri seviyeye taşımak hedefiyle hayata geçirildiğini vurgulayan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, “Kalite süreçlerinin iyileştirilmesinden parke uygulamasında dikkat edilmesi gereken noktalara kadar pek çok konuda bilgi edinen ustalarımız, eğitimler sonunda sertifika alıyor. Geçtiğimiz sene uygulamaya başladığımız sektöründeki bu ilk sertifikalı eğitim programı ile yaklaşık 2000 kişiye ulaştık, bu yıl da birçok ilde parke ustalarıyla buluşmaya devam edeceğiz. Gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.