DOLAR 32,4461
EURO 34,4847
ALTIN 2471,415
BIST 9578,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lara Di Lara “Su Ver Leylam” ile karşınızda

    Lara Di Lara “Su Ver Leylam” ile karşınızda
    18.05.2018
    A+
    A-

    Alternatif müziğin ilgi çeken isimlerinden Lara Di Lara, 16 şarkılık “Hazineler İçindesin” albümünün ardından şimdi de “Su Ver Leylam” teklisi ile dinleyiciyle buluşuyor.

    Konserlerinde büyük ilgi gören ve Sony Music etiketiyle yayınlanan bu yeniden yorumun sözü ve bestesi Bedir Çağlayan imzası taşıyor. Lara Di Lara’nın yumuşak vokali ve ilgi çeken müzikal alt yapısıyla yepyeni bir tat kattığı “Su Ver Leylam”ın düzenlemesi ise Lara Di Lara ve Burak Irmak’a ait.

    Yaptığı her çalışmayla yeni bir lezzeti sunan sanatçı, bu anlamda alternatif müzikte farklı bir soluk olmaya devam ediyor. Türkiye’nin önemli mekanları ve festivallerinde sahne alan; Hollanda, Belçika, Almanya ve Avusturya’yı kapsayan Avrupa turnesinden sonra çıkardığı yeni teklisi “Su Ver Leylam” ve ardından gerçekleştireceği yeni projelerle de dikkatleri yine üzerine çekecek.

    “Su Ver Leylam” bugün tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.