Projenin yatırım değeri yüksek bir bölgede yer aldığını belirten Erdn İnşaat’ın sahibi Mansur Erden “Burası şehrin içinde ama şehirden farklı. Hemen yanı başımızda Sasalı Kuş Cenneti, onun bitişiğinde yine Türkiye’ye örnek bir kuruluş olan Doğal Yaşam Parkı bulunuyor. Bölgenin böyle değerlere sahip oluşu İzmir ve Menemen’i bizim için ideal bir yatırım alanı haline getirdi. Son zamanlarda marka firma ve projelerin  özellikle İzmir’e girmesi  bizim ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızın göstergesidir. İzmir’de benzersiz bir konseptle yaklaşık 1.200 konutluk bir proje başlattık. Bu projede 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere konforlu bir yaşam tarzı belirledik. Larissa  Göl Evleri’ni sosyal yaşantısı yüksek insanların tüm ihtiyaçlarını düşünerek geliştirdik” dedi.

 

ÇEVRECİ PROJE

Larissa Göl Evleri projesi, çevreci yönüyle de dikkat çekiyor. Projede ortak alanların enerji ihtiyacı, binaların üzerine yerleştirilen güneş panellerinden elde edilen güneş enerjisiyle sağlanacak. Ayrıca proje Türkiye’nin ilk ve tek meyve veren dikey ormanı olma özelliğini taşıyor.

Banka kredilerinin yanı sıra projeden  konut sahibi olmak isteyenler, firmanın kendi bünyesinde geliştirdiği kişiye özel taksitlendirme imkânlarıyla da kira öder gibi konut sahibi olabilecek. Türkiye’nin ünlü mimarlarından Özer Özerdekli imzasını taşıyan proje, ulaşım ağları ile çevrili bir bölgede yer alıyor.