DOLAR 32,3793
EURO 35,0481
ALTIN 2326,576
BIST 9140,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LAV’ın ilham veren sunumları ile eşsiz yılbaşı sofraları hazırlayın

    LAV’ın ilham veren sunumları ile eşsiz yılbaşı sofraları hazırlayın
    25.12.2017
    A+
    A-

    Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla cama heyecan katan LAV, ürünlerinin farklı kullanım önerileriyle yılbaşı sofralarına da ayrıcalık katıyor. LAV’ın Misket Serisi Meşrubat Bardağı içecek sunumlarının yanı sıra tatlı sunumlarını da görsel bir şölene çevirerek, heyecan ve bin bir özenle hazırlanan sofralara yeni yıl ruhunu katıyor.

    Çok amaçlı kullanıma uygun tasarımıyla ilham veren LAV’ın Misket Serisi Meşrubat Bardakları, www. lav. com. tr internet mağazasından da satın alınabiliyor.

    Özgün tasarımlarıyla ilham veren LAV, birbirinden yaratıcı sunum önerileriyle de yeni yıl sofralarına heyecan katıyor. Şık ve zarif tasarımıyla göz alan Misket Serisi Meşrubat Bardakları ile servis edilen yılbaşına özel tatlılar, sofralara hem lezzet hem de şıklık katıyor. Yılbaşında soğuk içeceklerin yanı sıra tatlı sunumlarında da fark yaratan Misket Meşrubat Bardakları ile hazırlanan tatlı ikramları sunumlarda dekoratif bir görüntü yaratırken, küçük yaratıcı dokunuşlarla konuklarınıza sürpriz yapma fırsatı da veriyor.

    LAV’ın yeni yıl heyecanını sofralara taşıyacak Misket Meşrubat Bardakları ile sunumlarınıza zenginlik katabilir, yılbaşında konuklarınıza rüya gibi bir sofra hazırlayabilirsiniz.

    Yeni yıl sofralarında tüm dikkatleri üzerine çekecek LAV Misket Serisi Meşrubat Bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve www. lav. com. tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.