DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki ile bu yaz adımlar şık ve rahat

    LC Waikiki ile bu yaz adımlar şık ve rahat
    06.06.2018
    A+
    A-

    LC Waikiki, her yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan sandalet modelleriyle rahat olduğu kadar şık bir yaz mevsimi de vadediyor.

    LC Waikiki kalın tabanlardan aldığı ilhamla tasarladığı, günün her anında kullanıma uygun, spor ya da topuklu sandalet modelleri ile yaz sezonu boyunca kullanacağınız alternatifli bir koleksiyon sunuyor.

    Yaz mevsiminin soft renklerinin hakim olduğu koleksiyonda metalik renklerin yanı sıra lame alternatifleri de yer alıyor. Topuklu sandaletlerde bilekten bağlı modeller ön plana çıkıyor. Taş, ip ve toka gibi detayların yoğunluk kazandığı sandalet koleksiyonu trend tutkunlarının gözdesi olmaya aday.

    LC Waikiki sandaletlerinizi bu yılın modası çiçekli elbiselerle kombinleyebilir, günün her anında stilinizi yansıtırken bu yaza şıklığınızla damga vurabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.