DOLAR 32,5805
EURO 34,7977
ALTIN 2507,608
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki ile monokrom ve pastel şıklık

    LC Waikiki ile monokrom ve pastel şıklık
    28.01.2020
    A+
    A-

    LC Waikiki monokrom ve pastel akımlarından ilhamla özel bir koleksiyon hazırladı. Zamansız ve minimal çizgilerin pastel renklerle buluştuğu tarzıyla öne çıkan koleksiyon, sportif şıklık arayanların vazgeçilmezi olmaya aday.

    LC Waikiki, son zamanların trendi monokrom tarzını ve pastel tonları öne çıkaran yeni bir koleksiyona imza attı. Paraşüt kumaşın başrolde olduğu koleksiyon, spor şıklık arayışında olanlar için kusursuz parçaları bir araya getirdi. Siyah ve beyazın yanında, mavi, gülkurusu ve bejin dikkat çektiği tasarımlar, rahatlığın yanı sıra soft renklerden vazgeçmeyenlere alternatifler sunuyor.

    LC Waikiki’nin yeni koleksiyonunda sweatshirt ve tunik gömleklerden oluşan üst grubu bilek boy paçalı pantolonlarla ve pilili eteklerle kombinleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.