DOLAR 32,515
EURO 34,849
ALTIN 2487,89
BIST 9525,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki parfüm koleksiyonu doğanın tüm notalarını bir araya getiriyor

    LC Waikiki parfüm koleksiyonu doğanın tüm notalarını bir araya getiriyor
    22.06.2018
    A+
    A-

    Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki klasik ve sofistike kokulardan oluşan parfüm serisinde floral notaların yanı sıra doğallıktan vazgeçmeyenler için de seçenekler sunuyor.

    Parfüm serisinde daha şık ve sofistike kokuları sevenlere LCW Vision, klasik kokulardan vazgeçmeyenlere Etriel, casual tonları benimseyenler için Tropical, gençler için ise Pure öne çıkıyor.

    Etriel Gardenia, Etriel Jasmine, Etriel Peonya, Vision-Purple Glow, Vision-Pink Glow, Purrfection Sweet Mint, Exotic, Tropical seçeneklerinin yer aldığı LC Waikiki parfüm serisi her zevke hitap ediyor.

    Üst notalarında meyve aromalarının yer aldığı Etriel Jasmine ve Etriel Gardenia, orta ve alt notalarında odunsu ve çiçeksi notaları barındırıyor. Etriel Peonya’da ise üst notalar meyvemsi notalardan oluşurken orta notalarında vanilya ile tuz buluşuyor. Vision-Purple Glow ve Vision-Pink Glow serisinde ise meyve, çiçek ve odunsu notalar eşsiz bir uyum yakalıyor. Tazeliği simgeleyen Purrfection Sweet Mint orta notasında bulundurduğu yasemin ve vadi zambağı notalarının yanı sıra alt notalarında yer alan vanilya ile ferah bir koku yakalıyor. Üst notasında bergamot, orta notasında orkide ve kaktüsün yanı sıra alt notalarında amber ve vanilya bulunan Exotic ile üst notada tropikal meyvelerden guavanın yer aldığı Tropikal serisinde alt notada hindistancevizi ile uyum yakalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.