DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki’den çocuklar gibi hareketli bir koleksiyon

    LC Waikiki’den çocuklar gibi hareketli bir koleksiyon
    27.02.2018
    A+
    A-

     LC Waikiki 2018 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu çocukların enerjisine uyum sağlıyor. Erkeklerin neşeli dünyasına ayak uyduran koleksiyonda kız çocukları renkli bir yolculuğa davet ediliyor.

    Eğlenceli çizgilerin zengin renk seçenekleriyle buluştuğu LC Waikiki 2018 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu, çocuklara özgürlük vadediyor. Kız çocukları için hazırlanan koleksiyon 4, erkekler için hazırlanan ise 5 ana temada sunuluyor. Kız çocukları uçuk pembe, lila ve mavi gibi soft tonların hakim olduğu koleksiyonda yer alan parçalarla adeta birer prensese dönüşüyor. Erkek çocukları ise zaman zaman asi bir stil yakalasalar da şıklıklarından ödün vermiyor! Yeni sezonda rengarenk bir koleksiyon hazırlayan LC Waikiki, çocuklara kendi stilini yakalama fırsatı veriyor.

    LC Waikiki Kızları Rengarenk

    LC Waikiki 2018 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonunda kız çocukları “Vintage Garden”, “Slow Future”, “Festival” ve “Rainforest” temalarıyla baharın enerjisini yansıtıyor. İngiliz çiçek bahçelerinden esinlenen Vintage Garden temasında pembe ve haki tonları öne çıkarken Slow Futures temasında ise soft renklere detaylarda galaxy etkilerini yansıtan simli baskılar, nakışlar, şeritler, dönen payetler eşlik ediyor. Festival temasında farklı kültürlerin desen ve tarzları karma halde kullanılıyor. Püskül ve nakışların öne çıktığı ve denim kumaşın yeşil, sarı ve lila gibi canlı tonlarla eşleştirildiği temada gezgin kızdan ilham alınıyor. Tropikal yağmurlardan esinlenen Rainforest temasında ise kaplan baskıları tasarımlarda çokça karşımıza çıkıyor.LC Waikiki’nin kız çocukları için hazırladığı son tema olan,Modern Marine temasında ise kırmızı ve indigo renklerinin hakimiyeti farklı desenlerle kullanıyor.

    LC Waikiki Erkekleri Tarzını Keşfediyor

    LC Waikiki 2018 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu erkeklere stil dolu bir sezon vadediyor. Birbirinden farklı model ve renklerin geniş seçenekler sunduğu 5 tema ile erkek çocukları her zamanki gibi yine şık! Basketboldan ilham alan “Spor” temasında yazı, rakam ve basketbol topu görüntüsü öne çıkarken hologram baskı, foto print, neon baskı ve yakma gibi teknikler baskılarda kullanılıyor. Gri ve siyah ile birlikte kullanılan neon sarı koleksiyon, dikkat çekmek isteyenler için bir fırsat… Her yaş grubuna hitap eden çizgilerin yer aldığı “Bek-Street” teması sezona uygun grafik ve trendlerden oluşuyor. Oversize modellerin daha çok kendini hissettirdiği temada rahat kesimler gün boyu konfor sunuyor. Antrasit ve pembenin her tonunun bir araya geldiği temada soft renkler parlak baskılarla hareketleniyor. Yelken, deniz ve yer yer etnik desenlerin öne çıktığı “Marine” temasında sulu boya tekniğiyle desenler canlanıyor. Denim kumaşların çokça kullanıldığı temada ekose gingam desenli gömlekler, melanjlı görüntüler, armürlü örme kumaşlar, yıkamalı triko ve etnik baskılı gömlekler ve çizgi blokları denizci ruhunu yaşatıyor. Koyudan açığa yeşilin tüm tonlarını barındıran “Skate Street” temasında kamuflaj desenleri, sırta uygulanan baskılar ve cep detayları sokakları temsil ediyor. Koleksiyonun son temasında ise “Denim” temasında Meksika esintileri, kaktüsler ve sloganlarla koleksiyonda işleniyor. Komik ve esprili mesajlar koleksiyona neşe katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.