DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki’den yeni pijama ko​leksiyonu

    LC Waikiki’den yeni pijama ko​leksiyonu
    13.01.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan LC Waikiki’nin Pijama Koleksiyonunda yer alan zarif modeller soğuk havalara karşı koyan soft renkleri ve yumuşacık dokusuyla uykuya davet ediyor. Pembe ve gri tonlarının çokça kullanıldığı koleksiyonda alt üst takımların yanı sıra pelüş sabahlıklar aynı konforu yatağın dışına taşıyor.

    LC Waikiki’nin yeni sezon pijama koleksiyonu sahip olduğu özel dokusuyla uykuyu keyfe dönüştürüyor. Her zevke hitap eden desenlerin karşımıza çıktığı koleksiyonda zarif renkler dikkat çekiyor. Pembe ve gri tonlarının birlikte kullanıldığı koleksiyonda renk ve motifler romantik bir atmosfer yakalıyor.

    Floral desenlerin yanı sıra puantiyeli detayların da yer aldığı LC Waikiki Pijama Koleksiyonu, canlı ve dinamik tavrı bir araya getiriyor. Ev giyiminde çabasız şıklık sunan koleksiyon, yumuşak, zengin ve ipeksi dokularla içleri ısıtırken günün her saatinde sokak stilini yansıtmak isteyenlere hitap ediyor.

    LC Waikiki Pijama Koleksiyonu uykunun yanı sıra evde geçirilen keyifli anlarda da rahat ve şık olmak isteyenlere alternatif sunuyor. İster alt-üst takım ister ayrı ayrı kullanılabilen eğlenceli tasarımlardan oluşan koleksiyon yumuşacık dokunuşlar vadeden pelüş sabahlıklarla kombinlenebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.