DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LC Waikiki’den yeni yıla özel koleksiyon

    LC Waikiki’den yeni yıla özel koleksiyon
    06.11.2017
    A+
    A-

    LC Waikiki yeni yıl için özel bir koleksiyon hazırladı. Yeni bir yıla merhaba derken her zamankinden şık ve tarzını yansıtan bir tasarım arayanlar için hazırlanan koleksiyonda, siyahın hakimiyetinin yanı sıra parlak detaylar dikkat çekiyor.

    LC Waikiki’nin yeni yıla özel hazırladığı koleksiyon göz kamaştırıcı parçalarla hayat buluyor. Bu özel günde tarzını yansıtmak isteyenlere geniş seçenekler sunan koleksiyon zarif siluetinize eşlik ediyor. Tül detayların romantik bir hava kattığı elbiseleri tamamlayan kadife ceketler, parıltılı kazaklarla kombinelebilirken taşlarla hareketlenen pantolonlarla uyum yakalıyor.

    Özel günlerin vazgeçilmez rengi siyahın hakim olduğu LC Waikiki yeni yıl koleksiyonunda pullu bluzlar, püsküllü etekler, taşlı pantolonlar ve elbiseler yılbaşı atmosferine ayak uyduruyor. Yılbaşı denince ilk akla gelen renklerden kırmızı ise yine başrolü üstleniyor. Kadifenin yumuşaklığı, dantelin romantik havası ve taşların parıltıları yeni yıl havasını koleksiyona taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.