DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Le Pain Quotidien’in menüsü özel lezzetlerle yenilendi

    Le Pain Quotidien’in menüsü özel lezzetlerle yenilendi
    12.06.2017
    A+
    A-

    Doğal ve sağlıklı lezzetlerin adresi Le Pain Quotidien, menüsünü özel tatlarla yeniledi. Taptaze, doğal lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien, yepyeni menüsünde öğlen ve akşam yemekleri için sağlıklı ve hafif seçenekler öneriyor.

    Enginarlı hafif lezzetler

    Havuç, patates ve börülce ile servis edilen sezonun vazgeçilmez sebzesi enginar, hafif bir zeytinyağlı olarak ister ana yemek ister başlangıç olarak sunuluyor. Baharın gelişini simgeleyen enginar, menünün diğer seçeneklerinde; fırınlanarak Akdeniz yeşillikleri, turp, havuç ve kuru domatesle graten salatada, parmesan ve hardal sos ile ızgara sebze salatasında buluşuyor. Hem doyurucu hem Omega 3 zengini levrek buğulama ise mantar, sebzeler ve domates sosu eşliğinde enginarla servis ediliyor.

    Le Pain Quotidien’in spesiyali reyhanlı limonata yemeklerinize en doğal içecek olarak eşlik ediyor. Yemek sonrası ya da ara öğün olarak tercih edilebilecek şeker katkısız chia parfe ise granola ve mevsim meyveleriyle sunularak hem göze hem mideye hitap ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.