DOLAR 32,5684
EURO 34,9539
ALTIN 2425,717
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LEGOLAND® Discovery Centre’ın eğlencesi bol yeni etkinlik alanı açıldı…

    LEGOLAND® Discovery Centre’ın eğlencesi bol yeni etkinlik alanı açıldı…
    17.02.2019
    A+
    A-

    LEGOLAND® Discovery Center İstanbul, The LEGO® Movie 2 (TLM2) temalı etkinlik alanının açılışını, 16 Şubat Cumartesi günü Forum İstanbul AVM’deki Cinemaximum’da özel film gösterimi ile birlikte gerçekleştirdi. Seçkin davetlilerin ağırlandığı lansmana, oyuncu Pınar Altuğ da kızı Su ile birlikte katıldı.

    Bayrampaşa Forum İstanbul AVM’de bulunan, çocukların ve ailelerinin bir arada keyifli vakit geçirdiği LEGOLAND® Discovery Centre, birbirinden eğlenceli oyun alanlarına bu yıl yeni temalar ekleyecek.Yıl boyunca ziyaretçilerle buluşacak olan LEGO®’nun en sevilen dört temasının ilki olan The LEGO® Movie 2 etkinlik alanının açılışı, 16 Şubat Cumartesi günü seçkin davetlilerin katıldığı bir lansman ile gerçekleştirdi. Oyuncu Pınar Altuğ ve kızı Su’nun da davetliler arasında yer aldığı etkinlikte, 8 Şubat’ta vizyona giren The LEGO® Movie 2 filminin özel gösterimi de yapıldı.

    LEGOLAND® Discovery Center İstanbul’un etkinlik alanında bu yıl gerçekleştireceği dört farklı temadaki etkinlikten ilki olan The LEGO® Movie 2’nin (TLM2) açılışında Pınar Altuğ ve kızı Su’nun da aralarında bulunduğu misafirler, yeni etkinlik alanını da deneyimledi. The LEGO® Movie 2 filminden kostümlü karakterlerin yer alacağı etkinlik alanında davetliler filmin yıldızı Emmet ile tanışma fırsatı bulurken; Catchy Song” ile hep birlikte dans edip; eğlenceli hatıra fotoğrafları çektirdi.

    Etkinlik alanının açılışı “The LEGO® Movie Hazine Avı” oyununa da sahne oldu. Misafirler, MINILAND’e gizlenmiş LEGO® Movie karakterlerini bulmaya çalışırken; alanda bulunan tabletlerle LEGO® Movie 2 filmi karakterleri ile kendi stop motion filmlerini oluşturup, kendilerine bu filmi e-mail olarak gönderdiler. Model yapım uzmanı ile birlikte LEGO® parçalarından en yaratıcı modelleri tasarlayanların eserlerinin özel alanda sergileneceği etkinlikte, özel olarak düzenlenmiş masada kendi yaptıkları kaçış araçlarını, engellere düşmeden yarıştırdılar.Davetliler sonrasında Warner Bros. imzalı The LEGO® Movie 2 özel gösterimini izlemek üzere Forum İstanbul AVM’deki Cinemaximum’da ağırlandı.

    LEGOLAND® Discovery Centre içerisinde yer alan LEGO® mağazasından yapılacak alışverişlerde açılışa özel % 10 indirim de uygulandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.