DOLAR 32,4997
EURO 34,9388
ALTIN 2431,713
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Legrand Grup Türkiye, 2017’nin en çok satış yapan bayilerini ödüllendirdi

    Legrand Grup Türkiye, 2017’nin en çok satış yapan bayilerini ödüllendirdi
    31.01.2018
    A+
    A-

    Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grup Türkiye, bu yıl da düzenlediği Geleneksel Bayi Toplantısı’nda iş ortaklarıyla bir araya geldi. 150’nin üzerinde iş ortağının katılımı ile Kıbrıs Elexus Otel Resort’da gerçekleştirilen toplantılarda; 2017’nin en iyi satış yapan bayileri ödüllendirilirken, toplantının gündemini Legrand Grup Türkiye’nin 2018 hedefleri ve her markada gerçekleşecek yeni ürün lansmanları oluşturdu.

    Legrand Grup Türkiye, bu yıl da düzenlediği Bayi Toplantısı’nı 16-17 Ocak 2018 tarihleri arasında Kıbrıs Elexus Otel Resort’da gerçekleştirdi. Legrand Grup Türkiye Ülke Müdürü Levent Ilgın, üst yönetim ve ticari ekiplerin katılımıyla gerçekleşen toplantılara, Türkiye genelinden 150’nin üzerinde iş ortağı katıldı.

    Legrand, İnform, Estap ve Bticino markalarının 2017 yılı performansları ve gelecek hedeflerinin detaylarıyla konuşulduğu toplantıların gündemini ise Legrand Grup Türkiye 2018 hedefleri oluşturdu. 2 gün süren toplantıların kapsamında bayilere, Legrand’ın son teknolojiyle tasarladığı yeni ürünlerinin tanıtımları da yapıldı. Legrand ayrıca her markada en yüksek ciro yapan ve en iyi çıkış yapan bayilerini ödüllendirdi.

    Buluşma kapsamında iş ortaklarına seslenen Legrand Grup Türkiye Ülke Müdürü Levent Ilgın, Legrand Grup Türkiye’nin Ar-Ge destekli inovasyon bakış açısını benimsediğini ve bu kapsamda ürünler geliştirdiğini söyledi. Ilgın, “2017 başında gerçekleşen yeni yapılanmalarla tüm Grup şirketlerinin gücü, tek bir çatı altında toplanmış oldu. Bir yandan Pazarlama Direktörlüğü, Proje ve Mühendislik  Departmanı, Müşteri Hizmetleri Direktörlüğü gibi tüm markalara hizmet eden ülke birimleri kurulurken, bir yandan da satış tarafında İnform ve Legrand markalarının ayrı ayrı Ticaret Direktörlükleri korunarak uzman ürün, sistem ve kanal departmanları oluşturuldu. Tüm bu organizasyonel değişiklikler ve yeni iş modelleriyle 2017 yılında tüm markalarımızla pazar ve hedeflerimizin üzerinde ortalama %25 bir büyüme gerçekleştirdik. Bu nedenle tüm bayilerimize desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 2018 yılında ise bir yandan oturmuş bir organizasyonel yapı diğer yandan da her markada gerçekleştireceğimiz yeni ürün ve sistem lansmanları sayesinde %35’in üzerinde bir büyüme hedefliyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.