DOLAR 32,562
EURO 34,8853
ALTIN 2439,27
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lenovo’dan Türkiye’deki 15. yılına özel yüzde 15 indirim kampanyası

    Lenovo’dan Türkiye’deki 15. yılına özel yüzde 15 indirim kampanyası
    25.01.2020
    A+
    A-

    Teknoloji devi Lenovo, Türkiye’deki faaliyetlerine başlamasının 15. yıldönümüne özel indirim kampanyası ile daha akıllı teknolojilere daha kolay ulaşma fırsatı sunuyor. Bu kapsamda Lenovo dizüstü bilgisayarlar 24 Ocak -27 Ocak tarihleri arasında %15 indirim ile tüketici ile buluşuyor.

    Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Türkiye’deki faaliyetlerine başlamasının 15’inci kuruluş yıldönümüne özel bir kampanya gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 24 Ocak -26 Ocak tarihleri arasında Hepsiburada.com.tr, Media Markt, TeknoSA ve Vatan Bilgisayar mağazalarından Lenovo dizüstü bilgisayar alanlar %15 indirimden faydalanabilecek.

    Kampanya koşulları:

    *Kampanya hepsiburada satıcısı, Media Markt, TeknoSA ve Vatan Bilgisayar mağazaları ve web sitelerinde geçerlidir.

    *Kampanya 24 Ocak – 27 Ocak tarihleri arasında geçerlidir.

    *Kampanya stoklarla sınırlıdır.

    *Satıcı kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.