DOLAR 32,5361
EURO 34,8926
ALTIN 2437,847
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lenovo’dan yılbaşı için çok şık ve hesaplı bir hediye seçeneği: Tab 7 Essential tablet

    Lenovo’dan yılbaşı için çok şık ve hesaplı bir hediye seçeneği: Tab 7 Essential tablet
    07.12.2018
    A+
    A-

    Teknoloji devi Lenovo, yeni yılda sevdiklerine şık ve kullanışlı ama aynı zamanda hesaplı da bir teknoloji cihazı hediye etmek isteyenlere harika bir seçenek sunuyor.

    Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo ile sevdiklerinizi; yeni yılda her ortamda kullanabilecekleri rahatlığa, kolay kullanıma ve şık tasarıma sahip tablet modeli Tab 7 Essential ile sevindirin. Üstelik Tab 7 Essential özellikle çocuklarınız güvenle kullanabileceği bir tablet modeli.

    Hem aile bireyleri hem de çocuklar için uygun ve güvenli tablet

    Tab 7 Essential, ebeveynlerin kendileri ve çocukları için deneyimleri uyarlamasını sağlayan birden çok kullanıcı hesabı sayesinde aileler için ideal bir cihaz. Özellikle çocukları için hediye bakan ebeveynler, hiçbir güvenlik endişesi taşımadan rahatça Tab 7 Essential ürününü tercih edebilirler.

    Tab 7 Essential’da her kullanıcı kişisel ayarları, duvar kağıdı ve sosyal medya hesaplarıyla kendi hesabını oluşturabiliyor. Ayrı parolalarla açılan oturumlar, güvenli ve kişisel bir alan sağlıyor. Böylece gizlilik endişesi taşımadan tabletinizi başkalarıyla paylaşabiliyorsunuz.

    İnce ve hafif

    Üstelik Tab 7 Essential çok ince ve hafif bir tablet olmasıyla da dikkat çekiyor. Şık tasarımı incelikle ve hafiflikle birleştiren model; 8,8 mm inceliğe ve 254 gram hafifliğe sahip. Lenovo Tab 7 Essential tableti elinizde tuttuğunuzu bile anlamayacaksınız.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.