DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Levi’s Print Bar Murat Palta’nın özel desenleriyle Zorlu’da

    Levi’s Print Bar Murat Palta’nın özel desenleriyle Zorlu’da
    19.01.2019
    A+
    A-

    Levi’s® İstanbul’daki en yeni mağazasını, Türkiye’de bir ilk olan Levi’s® Print Bar hizmetiyle Zorlu Center AVM’de açtı. Her ülkenin önde gelen sanatçı ve illüstratörlerinin de yer aldığı Print Bar kataloğunda ülkemizden ilk desenleri başarılı sanatçı Murat Palta hazırladı.

    Zorlu Center AVM’de açılan en yeni Levi’s® mağazası, markanın özgün dünyasını yansıtan özel bir konseptle 270 m2’lik bir alana yayılıyor. Markanın benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi vadeden mağazası, içeriye adım attığınız andan itibaren canlı, genç ve cool atmosferiyle dikkat çekiyor.

    Dünyanın sayılı şehirlerinin ardından Zorlu Center mağazasıyla birlikte İstanbul’a da gelen Levi’s® Print Bar hizmeti ise mağazanın en önemli yeniliklerinden. İnovatif teknolojiyi ve kişiselleştirme deneyimini kimliği haline getiren Levi’s®, Print Bar hizmetiyle kendi Levi’s® tişörtlerini tasarlamak isteyenlere özel ve etkileyici bir deneyim sunuyor.

    Son döneme grafiği parlayan başarılı sanatçı Murat Palta’nın özgün çizgileriyle hayat verdiği üç farklı desen ise Print Bar’a İstanbul yorumu katıyor. Palta, Levi’s® için hazırladığı İstiklal Caddesi’nden ve Galata Kulesi’nden ilham alan iki farklı desenin yanı sıra, ikonik batwing logosuna kendi tarzında özel bir dokunuş yapıyor.

    Kendini ifade etmenin zirvesinde üç farklı tasarım stiline sahip: adınızı en üste taşıyan kişiselleştirilmiş bir Levi’s® batwing logosu, daha ince bir dokunuşla isminizin baş harfleri ve ikonik batwing logosunun sınırlı sayıda grafik tasarımları ise Print Bar kataloğunda yer alan diğer seçeneklerden sadece birkaçı. Bu hizmet, ziyaretçilere tasarımlarını seçme işleminden ürünün birkaç dakika içinde basılmasını izlemeye kadar etkileşimli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

    Sadece Zorlu Center AVM mağazasında bulunan lounge alanı ise Levi’s® ziyaretçilerine alışverişin tadını çıkarabilecekleri, konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Bu lounge’ta kuruluşundan beri Levi’s® DNA’sının bir parçası olarak sürdürülebilirliğe verilen önemin göstergesi niteliğinde, sanatçı Fırat Neziroğlu tarafından geri dönüştürülmüş denim’lerle tasarlanan el dokuması ikonik batwing logo da sergileniyor.

    Levi’s® Tailor Shop köşesinde ise usta sanatçı/terziler, denim hayranlarının en sevdikleri parçaları ya da yeni Levi’s® trucker ceket ve jean’lerini kendi tarzlarına göre yorumlamalarına yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.