DOLAR 32,5468
EURO 34,8267
ALTIN 2430,255
BIST 9720,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Levi’s showroom Nişantaşı’nda açıldı

    17.07.2019
    A+
    A-

    Levi’s®’ın İstanbul’daki yeni showroom’u Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu ve Levi’s®X Stranger Things özel koleksiyonunun lanse edildiği bir etkinlikle açıldı. Davetin konukları arasında, geçtiğimiz sezon markayla farklı iş birliklerinde bulunan milli dalışçı Şahika Ercümen ve çağdaş sanatçı Murat Palta da vardı.

    Levi’s®, markanın dünyasını yansıtan özel konseptiyle tasarlanan yepyeni Levi’s Showroom’unu Nişantaşı’nda açtı. 230 metrekarelik bir alana kurulan showroom, kültürün merkezine konumlanan markanın DNA’sını yansıtan detayların yanı sıra, dinamik atmosferiyle de dikkat çekiyor. Bulunduğu tarihi binanın özgün yapısını koruyarak kurgulanan iç mekân tasarımı minimal İskandinav tarzını sahipleniyor. Showroom’da bulunan Levi’s® Tailor Shop köşesinde ise usta sanatçı ve terziler, kreatif uygulamalarla Levi’s® denimleri kişiselleştirme imkanı sunuyor.

    Yeni Levi’s Showroom’un açılışı Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunun ve dünya çapında ses getiren Levi’s® X Stranger Things özel koleksiyonunun tanıtıldığı bir etkinlikle kutlandı. Netflix’in hit dizisi Stranger Things ile iş birliği çerçevesinde kadın ve erkek tasarımlarından oluşan kapsül koleksiyonu sunan Levi’s®, dizinin kostüm tasarımcılarıyla çalışarak hayranların favori karakterlerinden Eleven ve Dustin için orijinale uygun görünümler yarattı. Dizide kullanıldığı gibi, etkinlikte de Levi’s Showroom’unda sergilenen Levi’s® x Stranger Things kapsül koleksiyonu aynı zamanda İstinye Park Levi’s®mağazasında da satışta.

    Levi’s®’ın Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu Future Vintage ise bilindik olanla yeniyi, şimdi olduğu gibi 30 yıl sonra da giyilebilecek olan parçaları buluşturan stiller sunuyor. Bu sezon Levi’s®, şimdiye özlem konseptiyle günümüzün kumaşlarını, üretim tekniklerini ve siluetlerini kullanarak günümüz için görünümler yaratırken bir yandan da 80’lerin ve 90’ların etkilerini de bu stilin içine katıyor.

     

    Levi's® Showroom Açıldı ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.