DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Levi’s yeni erkek Chino Platformunu tanıttı

    Levi’s yeni erkek Chino Platformunu tanıttı
    05.02.2020
    A+
    A-

    Dünyanın en ikonik, en çok aranan, koleksiyonerlerin gözdesi lifestyle denim markası Levi’s® bu ilkbahar sezonunda Levi’s® XX Chino ile ilk erkek chino pantolon platformunu sunuyor. Levi’s® 2020 yılında mükemmel kalıplar, konfor ve stil sunan yeni chino platformunun özgün ve cool havasını tanıtmak için dünyaca ünlü süper star Khalid ile işbirliği yapıyor.

    Standard Taper, Slim Taper ve Straight Cropped stilleriyle sunulan Levi’s® XX Chino, klasik chino pantolonları daha çağdaş bir kalıp ve ekstra konfor için biraz daha esneme özelliği ile daha genç bir versiyon olarak bir adım ileriye taşıyor. Levi’s® XX Chino koleksiyonunun renk paleti de klasik siyah, zeytin yeşili ve lacivertin yanı sıra pembe ve yeşim mavisi gibi sezon tonlarının eklenmesiyle standart hakinin çok ötesine geçiyor. Koleksiyonda ayrıca çok yeni hissi vermeyen, daha önce giyilmiş gibi rahat bir görünüm sağlayan boyama chino modelleri yer alıyor.

    Levi’s®, markanın vazgeçilmez stillerinden birini yeniden tanıtmak amacıyla Khalid ile işbirliği yaptı. Ünlü müzisyenin gençlik enerjisiyle dolu müziği ve stilinin yanı sıra kendinden ödün vermeyen yaklaşımını yansıtan bir kampanya yarattı. Khalid’in yakın arkadaşı olan Los Angeles merkezli fotoğrafçı Ro.Lexx tarafından çekilen kampanya, 21 yaşındaki genç müzisyenin kişiliğini ve tutumunu yakalarken yeni ve canlı renkleri rahat bir objektiften aktarıyor. Khalid ve Disclosure imzalı yepyeni “Know Your Worth” parçası da 4 Şubat günü Levi’s® XX Chino kampanya videosunda ilk kez yayımlayacak.

    “Levi’s® XX Chino koleksiyonumuzu Khalid ile işbirliği içinde lanse etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Khalid, özgünlüğü, kişisel tarzı ve iyimserliği, sesini müziğinin ötesinde iyilik için kullanma şekli ve değerleriyle hep yol göstermesi açısından Levi’s® ruhunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Bu kampanyayı böylesine istekli bir ortakla hayata geçirmek bir onurdu ve bize çok keyif verdi. Hayranlarımızın da bizim kadar beğeneceklerini umuyoruz.”- Levi Strauss & Co. Global Markalar Üst Pazarlama Yöneticisi Jennifer Sey.

    Khalid de işbirliği hakkında şunları söyledi: “Kendimi kıyafetler aracılığıyla ifade etmeyi seviyorum. Harika görünen ve rahat hissettiren pek çok Levi’s® stili ve seçeneği olması da beni çok memnun ediyor.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.