DOLAR 32,5666
EURO 34,8816
ALTIN 2436,399
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lezzetli yemekler Siemens IQ700 Inox fırın ile tek bir dokunuşta pişiyor

    Lezzetli yemekler Siemens IQ700 Inox fırın ile tek bir dokunuşta pişiyor
    27.11.2018
    A+
    A-

    Siemens Ev Aletleri’nin, elektrikli fırın, mikrodalga ve buhar destekli pişirme özelliklerinin tamamını bir arada bulunduran IQ700 Inox Home Connect özellikli ankastre fırını, birbirinden farklı lezzetleri uzaktan tek bir dokunuş ile pişirmeye imkan sağlıyor.

    Siemens’in yenilikçi teknolojisiyle hayatı kolaylaştıracak birçok özelliği bir arada sunan IQ700 Inox HN678G4S6 Home Connect ankastre fırını, fırın özelliğinin yanı sıra mikrodalga ve buhar destekli pişirme özelliğini barındırıyor. Home Connect uygulaması ise pişirme programlarını iOS ve Android cihazlar üzerinden başlatıp durdurmaya, pişirme ayarlarını sezgisel olarak değiştirmeye olanak sağlıyor.

    Yemek yaparken özgürleştiriyor

    Home Connect uygulamasında bulunan recipeWorld birbirinden farklı tarifleri keşfetmeye yardımcı oluyor.Kullanıcılar uygulama üzerinden tercih ettiği tarifi seçtikten sonra pişirmeye en uygun ayarlar doğrudan fırına aktarılıyor ve tek dokunuş ile ısınma sürecini uzaktan başlatılabiliyor. IQ700 Inox HN678G4S6 ankastre fırın kolay ve esnek bir şekilde yemek yapmanın özgürlüğünü yaşatıyor.

    Her lezzete uygun pişirme teknolojisi

    Siemens’in yenilikçi IQ700 Inox HN678G4S6 ankastre fırını hamur işinden, et yemeklerine her lezzete uygun pişirme yöntemi sunuyor. HN678G4S6 ankastre fırının cookControlPlus fonksiyonu, mükemmel pişirme sonuçları sağlamak amacıyla, o yemek için tavsiye edilen ayarları anında gösterirken, bakingSensor teknolojisi fırının içindeki nemi ölçerek hamur işi hazır olduğunda otomatik olarak haber veriyor. Yenilikçi kızartma termometresi olan roastingSensor Plus özelliği ise üç ölçüm noktası sayesinde yemeklerin iç sıcaklığını kesin ve güvenilir bir şekilde ölçüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.