DOLAR 32,3351
EURO 35,1901
ALTIN 2246,103
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG CeilingFan doğal serinlik sağlıyor

    LG CeilingFan doğal serinlik sağlıyor

    LG, güçlü motor teknolojisi ve eşsiz kanatları ile geniş alanlarda doğal hava akışı sağlayarak, kullanıcılara serin bir ormanda oturuyormuş hissi veren yeni Yüksek Kaliteli Çift Kanatlı Tavan Vantilatörü LG CeilingFan’ı kullanıcıların beğenisine sundu. Mobil cihaz uygulaması ile uzaktan kontrol edilebilen LG’nin yeni ürünü, Ağustos Ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak.

    Sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı LG’den geliyor. Doğal, arındırılmış ve temiz hava sunan klimaları ile Hava Çözümleri konusunda uzman olan LG Electronics, yeni ürünü Çift Kanatlı Tavan Vantilatörü ile de kullanıcılara doğal serinlik sağlıyor. Mükemmel bir hava akışı kontrolü sağlayan LG’nin baş yapıt niteliğindeki yeni tavan vantilatörü, aerodinamik –DualWing teknolojisi sayesinde düşük türbülans ile mekandaki tüm ölü noktalara ulaşarak çok daha geniş ve dengeli rüzgar esintisi sağlıyor.

    LG Çift Kanatlı Tavan Vantilatörü birinci sınıf malzeme ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken, bükülmeye ve paslanmaya karşı dayanıklılığı ile kullanıcılara uzun yıllar kullanım imkanı da sunuyor. LG’nin biyomekanik dizaynı Çift Kanatları ve güçlü 40 kutuplu BDLC inverter motoru ile düşük türbülanslı yoğunlukla mümkün olan en iyi hava akışını sağlıyor ve yeni dünyanın getirdiği son teknolojiyi kullanıcıların rahatlığı için kullanıyor. Eve ve ofisler için doğal serinlik sağlayan LG CeilingFan, serin havayı iç mekanlara getirirken en düşük modda 26 desibel, en yüksek hızda 49 desibel ile kullanıcıları rahatsız etmeden sessizce çalışıyor.

    LG patentli eşsiz kanatları balinaların yüzgeçlerinden ilham alınarak tasarlandı

    Kambur balina yüzgecinden ilham alınarak tasarlanan LG patentli kanat tasarımı ile, sessiz çalışma, hız ve çeviklik, LG CeilingFan’da bir araya geliyor. Bu özel kanatlar hava kapsama alanını yüzde 109 genişleterek tüm kör noktalara hava akışının ulaşmasını sağlar. Aynı zamanda düşük ve sabit türbülans yoğunluğu sayesinde rahatsız edici hava akışı yaratmadan gözleri veya etkilenecek hassas noktaları tahriş etmeyecek şekilde rüzgarın şiddetini önleyerek serinletir.

    LG ThinQ teknoloji sayesinde Wi-Fi özelliği ile tıpkı LG klimalarda olduğu gibi uzaktan kumanda edilebilen LG CeilingFan, mobil cihaz uygulaması ile tek bir dokunuşla her an her yerden kontrol edilebilir. Uyku modunda da çalıştırılabilen LG CeilingFan düşük enerji tüketimi ile de kullanıcılar için tasarruflu konfor sağlıyor. Ev, ofis gibi tüm iç mekanlara konfor ve serinliğin yanı sıra kaliteli tasarımı ile şıklık getiren LG Ceilingfan Ağustos ayı itibari ile Türkiye pazarında satışa sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.