DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG kurutucu pazarındaki payını hızla artırıyor

    LG kurutucu pazarındaki payını hızla artırıyor
    17.07.2019
    A+
    A-

    LG’nin DUAL Inverter Isı Pompası™ ve Otomatik Temizleme Kondenser Sistemi Optimum Verimlilik, Performans ve Rahatlık Sağlıyor.

    Global giysi bakımı pazarındaki payını genişletme konusunda agresif bir stratejiye sahip olan LG Electronics (LG), gelişmiş DUAL Inverter Isı Pompası kurutucusunun pazar payını 2018’e oranla yüzde 35 artırarak, yüzde 50’ye çıkartmayı hedefliyor.

    Enerji verimliliği ve havadaki partikül yönetiminin dünya üzerinde giderek daha önemli hale gelmesi, hem gelişmiş, hem de gelişmekte olan pazarlarda tüketiciler tarafından yeni kurutma teknolojilerinin benimsenmesini sağlıyor. LG’nin, Otomatik Temizleme Kondenserli DUAL Inverter Isı Pompası kurutucusunun, LG’nin güçlü bir marka algısına sahip olduğu bölgeler olan Kuzey Amerika, Asya, Avrupa ve Orta Doğu’daki tüketicilerin beklentilerini aşması bekleniyor. LG’nin, Otomatik Temizleme Kondenserli DUAL Inverter Isı Pompası kurutucusu Türkiye’de de Temmuz ayı içerisinde satışa çıkıyor.

    LG’nin gelişmiş kurutucusu, tüketicilerin arzu ettiği verimli ve etkili kurutmayı sağlamak amacıyla, LG’nin endüstri lideri DUAL Inverter Isı Pompasını içeriyor. Pompa, soğutucuyu sıkıştırmak için eşzamanlı olarak çalışan iki silindir kullanıyor. Bu sistem, daha hızlı kuruma süresi, gelişmiş performans ve A +++ enerji tasarrufu ile yüzde 10 enerji verimliliği elde edilmesini sağlıyor. DUAL Inverter Isı Pompası kurutucusu, diğer kurutuculardan daha düşük bir sıcaklıkla çalışarak daha hassas bir kurutma gerçekleştiriyor ve giysilerdeki kırışıklığı en aza indiriyor.

    Daha fazla verimliliğe ek olarak, LG kurutucu, Otomatik Temizleme Kondenser özelliği ile kullanıcılara kolaylık sunuyor. Günümüzdeki kurutucuların en can sıkıcı yönleri olarak, uygun hava sirkülasyonunu bloke eden ve enerji tüketimini artıran kondansatör üzerinde biriken tüy, toz ve elyaf miktarı olarak gösteriliyor. LG DUAL İnvertörlü Isı Pompası kurutucusu, kondenserdeki tiftik ve tozu otomatik olarak temizlemek için güçlü su püskürtüleri kullanıyor ve kullanıcıların bu tozları elle temizleme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

    LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company Başkanı Song Dae-hyun “Hem gelişmiş, hem de gelişmekte olan pazarlardaki yoğun tüketiciler, daha verimli ve zaman kazandıran cihazlar satın alma isteklerini dile getiriyor. Bu anlamda, DUAL İnvertörlü Isı Pompalı kurutucumuz, mevcut olduğu pazarlarda müşterilerimizin açık ara favorisi durumunda. Yeni müşterilerin de bu kurutucunun avantajlarından faydalanacağına eminiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.