DOLAR 32,3392
EURO 35,1034
ALTIN 2238,513
BIST 8791,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lierac en iddialı ürünlerini 7 farklı kofrede bir araya getirdi

    Lierac en iddialı ürünlerini 7 farklı kofrede bir araya getirdi
    01.11.2017
    A+
    A-

    Lierac bu yılbaşında en iddialı ürünleri ile hazırladığı özel kofrelerle size sevdikleriniz için en özel ve avantajlı hediye seçeneklerini sunuyor.

    Fransız dermokozmetik markası Lierac ön plana çıkan ürünlerini yılbaşına özel olarak hazırlanan 7 farklı kofrede bir araya getirdi. Sevdiklerinizin ihtiyacına göre birçok avantajlı seçenek sunan marka, yılbaşı kofrelerinde iddialı bir ürününü ücretsiz olarak sunuyor.

    GÜZELLİK VE BAKIM RİTÜELİNİZİN VAZGEÇİLMEZİ; HYDRAGENIST

    Güzellik ve ‘anti-aging’ ritüelinizin ilk adımı olan nemlendirme her türlü cilt bakımının olmazsa olmazı. Doğru ve yeterli miktarda neme sahip olmayan cilt donuklaşıyor, kırışıyor ve ciltte zamanla ince çizgiler oluşuyor. Bu da tazeliğini kaybetmiş bir cilt anlamına geliyor…

    LIERAC Laboratuvarları ilhamını ‘doku oksijenizasyonu’ tekniğinden alarak geliştirdiği ve yenilenen HYDRAGENIST serisi ile bu önemli gereksinime başarılı bir çözüm sunuyor. Yenilenen seri içeriğindeki Hydra O2 kompleksi, oksijen benzeri mineraller, hyalüronik asit, Vernonia yaprağı ve vitamin konsantrasyonu sayesinde çok daha etkili sonuçlar veriyor.

    Lierac tarafından yılbaşına özel olarak hazırlanan kofrelerden 2 tanesi bu özel Hydragenist serisine ayrılmış. Kofrelerden birinde Hydragenist Gel Cream (normal ve karma ciltler için) ve maske yer alırken diğer kofrede Hydragenist Cream (kuru ciltler için) ve maske bulunuyor. Bu kofrelerden herhangi birini tercih ettiğinizde içerisinde yer alan, yaşlanma karşıtı etki sunan Premium maskeye ücretsiz olarak sahip oluyorsunuz.

    (Fiyatı : Her biri 205 TL)

    SEVDİKLERİNİZ İÇİN PREMIUM BİR HEDİYE SEÇENEĞİ!

    Derin kırışıklıklar, yoğunluk kaybı, sarkma, koyu lekeler, belirgin gözenekler ve düzensiz cilt yapısı… Tüm bu belirtiler yaşınız ilerledikçe, kök hücrelerinizde meydana gelen bozuklukların gözle görülür etkileri arasında. Bu gerçekten yola çıkan Lierac geliştirdiği PREMIUM serisi ile en üst düzeyde cilt yenilenmesi için kök hücrelerin kaynağında kontrol sağlıyor. Lierac’ın Hibridizasyon Kozmetik anlayışı ile geliştirilen Premium Hücresel Kompleks bu özel seri içerisinde patent başvurusu yapılan hyalüronik asit ile buluşuyor.

    Premium serisi içeriğindeki ölümsüzlük proteini olarak bilinen Foxo benzeri yapı ve Hekzapeptid FX sayesinde kök hücreleri kontrol ederek eşsiz bir hücre yenilenmesi sağlıyor. Bu özel serinin formülünde yer alan Terpenoit ise DNA koruması ve onarımını gerçekleştiriyor. İçeriğindeki siyah çiçek ekstreleri antioksidan, nemlendirici, besleyici etkileri ile cildin korunmasını ve rahatlığını sağlarken, hyalüronik asit pürüzsüzleştirici ve dolgunlaştırıcı etki sunuyor.

    Lierac tarafından bu özel seriye ait 4 farklı kofre mevcut. İlk kofrede Premium Voluptuous Cream (kuru ciltler için) ve Eye Care göz kremi yer alırken diğer kofrede Premium Silky Cream (normal ve karma ciltler için) ve Eye Care göz kremi bulunuyor. Avantajlı fiyatlarla sunulan bu iki kofrede Eye Care göz kremine ücretsiz sahip oluyorsunuz. (Fiyatı : 545 TL) Premium serisi ürünleri kullanılarak hazırlanan  diğer 2 kofre ise biraz daha kapsamlı. İçerisinde Premium Voluptuous Cream veya Silky Cream, Eye Care göz kremi ve yeniden yapılandırıcı serum bulunan bu kofrenin fiyatı 890 TL ve içerisinde bulunan serum ücretsiz olarak sunulmuş oluyor.

    LIFT INTEGRAL İLE SEVDİKLERİNİZ  ZAMANA MEYDAN OKUSUN

    Zamana bağlı olarak ve çevresel faktörlerin etkisiyle ortaya çıkan yaşlanma belirtileri cildimiz için kaçınılmaz. Yaş, serbest radikaller, hormonal değişimler ve çevresel faktörler zamanla cilt ovalinin bozulmasına ve ciltte sarkmalara neden olmakta. Günümüzde kadınların birçoğu 50’li yaşlardan itibaren sıkılığını kaybeden ciltleri nedeniyle mutsuz bir yüz ifadesine sahip olduklarını düşünüyor. Tüm bu gerçeklerden yola çıkan Lierac Laboratuvarları cilt sıkılaştırma ve enjeksiyon estetik tekniğiyle geliştirilen yeni Lift Integral serisini yarattı.

    Lift Integral, sarkma meydana gelen bölgelere sıkılığını, hacmini kaybeden bölgelere ise dolgunluğunu yeniden kazandırıyor. Özel aktif içeriklere sahip seride kullanılan maun ağacı ekstresi sarkma meydana gelen bölgelerde sıkılaştırma sağlarken mor lale ekstresi hacmini kaybeden bölgelere dolgunluk kazandırıyor. Serideki bir diğer önemli aktif içerik olan 3’lü Hyalüronik Asit konsantresi ise yüzeyde ve derinde yaşlanma karşıtı etki sunuyor.

    Lift Integral günlük cilt bakımı serisi içerisinde normal ve kuru ciltler için cilt dinamiğini yenileyen sıkılaştırıcı gündüz bakım kremi ve tüm cilt tipleri için  gece bakım kremi yer alıyor. Göz çevresi ve göz kapakları için yeniden yapılandırıcı göz bakım serumu da serinin günlük bakım grubu içerisinde yer alıyor.

    Lierac tarafından yılbaşına özel hazırlanan Lift Integral kofre tam bir bakım sunuyor. İçerisinde Lift Integral Cream, Eye Serum ve Serum bulunan kofreyi aldığınızda bakım serumuna ücretsiz olarak sahip oluyorsunuz. (Fiyatı : 615 TL)

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.