DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lierac Hydragenist ailesine 3 yeni üye kattı

    Lierac Hydragenist ailesine 3 yeni üye kattı
    04.08.2017
    A+
    A-

     

    Güzellik ve ‘anti-aging’ ritüelinizin ilk adımı olan nemlendirme her türlü cilt bakımı için temel teşkil etmekte. Doğru ve yeterli miktarda neme sahip olmayan cilt donuklaşıyor, kırışıyor ve bu tip bir ciltte zamanla çizgiler oluşuyor. Bu da tazeliğini kaybetmiş bir cilt anlamına geliyor…

    LIERAC Laboratuvarları ilhamını ‘doku oksijenizasyonu’ tekniğinden alarak geliştirdiği ve yenilenen HYDRAGENIST serisi ile bu önemli gereksinime başarılı bir çözüm sunuyor. Yenilenen seride Hydra O2 kompleksi, oksijen benzeri mineraller, hyalüronik asit, Vernonia yaprağı ve vitamin konsantrasyonu sayesinde çok daha etkili sonuçlar veriyor.

    LIERAC Laboratuvarları HYDRAGENIST ailesinin 3 yeni üyesi ile nemlendirmede çıtayı yükseltiyor! Cildi göz açıp kapayıncaya kadar pürüzsüz bir görünüme kavuşturan Hydragenist Morning Mist; cildin su ihtiyacını anında karşılayan Hydragenist Moisturizing Rescue Mask; nemlendirici ve dolgunlaştırıcı etkiye sahip Hydragenist Nutri-Plumping Lip Balm.

    Hydragenist Morning Mist

    Sabah uyandığımızda kan akışımız ve vücut sıcaklığımız en düşük seviyede seyretmekte. Oksijen ve mikro besin alımı da benzer şekilde… Gece artan ‘transepidermal’ su kaybı ise ciltte mat ve bitkin bir görünüme neden olmakta. Tüm bu gerçeklerden yola çıkarak geliştirilen Hydragenist Morning Mist, doku oksijenasyonu sağlayan Hydra O2 kompleksine ek olarak formülündeki Rhodiolia Rosea özü sayesinde yüksek antioksidan etki gösterir, hücresel solunumu artırır ve enerji üretimini tetikler. Güne başlarken pürüzsüz ve dolgun bir cilde sahip olmak isteyenler için ideal Hydragenist Morning Mist’i cildi temizledikten sonra ve günlük cilt bakımı rutininizden önce kullanabilirsiniz.

    KANITLANMIŞ ETKİLERİ

    Yüzde 91 : Nemli ve dolgunluğa kavuşmuş bir cilt

    Yüzde 91 : Yeniden oksijene kavuşmuş bir cilt

    Yüzde 100 : Pürüzsüz görünüme sahip bir cilt

    Hydragenist Moisturizing Rescue Mask

    Her gün iyi bir şekilde bakım uygulandığında dahi cilt, stres, yorgunluk ve aşırı sıcaklığın etkisiyle nemini kaybeder. Hydragenist Moisturizing Rescue Mask, aktif ve hızlı nemlendirici ve besleyici etkisi ile cilde kısa sürede pürüzsüz, dolgun ve taze bir görünüm kazandırır. Bu özel maske, doku oksijenizasyonu sağlayan Hydra O2 kompleksine ek olarak cilt yaşlanmasını ve nem kaybını yavaşlatan kamelya yağı, yasemin özü yağı ve kılcal damar dolaşımını ve hücre metobolizmasını hızlandırıcı etkiye sahip tanenler ve flavonoidler içermektedir. Cildin ihtiyacına göre haftada bir ya da iki kez uygulanması tavsiye edilir.

    KANITLANMIŞ ETKİLERİ

    Yüzde 64 : Aniden neme kavuşan bir cilt

    Yüzde 92 : Işıltılı ve taze görünüme sahip bir cilt kavuşmuş bir cilt

    Yüzde 100 : Pürüzsüz ve dolgun görünüme sahip bir cilt

    Hydragenist Nutri-Plumping Lip Balm

    İnce deriye sahip dudaklarımız yüzümüzün diğer bölümlerine oranla daha düşük nem oranına sahiptir ve yağ bezleri ile korunmamaktadır. Hydragenist Nutri-Plumping Lip Balm’ın içeriğinde, Hydra O2 kompleksine ek olarak yatıştırıcı ve koruyucu gül mumu ve yağ asidi açısından zengin shea yağı bulunmaktadır. Hava kirliliğinden, UV ışınlarından, rüzgardan ve soğuktan dudakları korumak için her an kullanılabilir. Doğal parlaklık ve pembe parlaklık etkisi sunan iki farklı rengi ile farklı zevkler için uygun olarak geliştirilmiştir.

    KANITLANMIŞ ETKİLERİ

    Yüzde 100 : Neme kavuşmuş dudaklar

    Yüzde 95 : Dolgun dudaklar

    Yüzde 83 : Dolgunluğunu geri kazanmış dudaklar

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.