DOLAR 32,5714
EURO 34,9766
ALTIN 2419,919
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LIERAC peeling ve maske serisi ile yeni yıla yenilenerek girin

    LIERAC peeling ve maske serisi ile yeni yıla yenilenerek girin
    20.12.2017
    A+
    A-

    Mineraller bakımından zengin, anında etki gösteren içeriklerin cildi arındıran killerle buluşmasından oluşan Lierac peeling ve maske serisi ile yeni yıla yenilenmiş bir ciltle merhaba diyebilirsiniz.

    Cilt bakım ritüelinizin temelini oluşturacak olan yüz temizleme peeling’i Gommage Douceur cildinizi derinlemesine temizleyerek maske uygulaması için hazırlıyor. İçeriğinde bulunan beyaz kil, ebegümeci&yatıştırıcı keten çiçeği ekstreleri, koruyucu peeling parçacıkları ve masaj küreleri sayesinde cildinizi derinlemesine temizlerken aynı zamanda yatıştırıyor ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Ferahlatıcı peeling, ince pirinç notaları ile en hassas ciltlerin bile kullanımına uygundur.

    Karma ve yağlı ciltler için geliştirilen temizleyici köpük maske Masque Purete içeriğinde özel olarak kullanılan yeşil kil sayesinde temizleyici ve arındırıcı etkiye sahip. Yeşil kile ek olarak formülünde yer alan misket limonu&yıldız anason ekstreleri, anti bakteriyel ve enfeksiyon karşıtı kaolin tozu sayesinde cildi ferahlatıyor, saf ve mat bir görünüme kavuşturuyor. Yasemin çiçeğinin taze notalarını içeren ürün hafif köpük dokusuyla cildi temizliyor ve arındırıyor.

    Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun Masque Confort cildinize yaz boyu kaybettiği nemi geri kazandırmak için ideal. İçeriğinde bulunan pembe kil, yoğun besleyici ve nemlendirici etkiye sahip. Formülünde bulunan gül & japon çiçeği ekstreleri, shea, mango ve kayısı sayesinde cildi nemlendiriyor ve tüm duyulara hitap eden komple bir cilt bakımı sunuyor. Gül notalarının manolya ve ylang ylang ile birleşimiyle kadifemsi yumuşaklık sunan kremsi bir dokuya sahip.

    Vitamin yönünden zengin içeriklere sahip Masque Eclat ise ışıltılı ve canlı bir cilt için etkin bakım sunuyor. Tüm cilt tipleri için geliştirilen bu özel maskenin içeriğinde ise detoks etkili ve arındırıcı özelliğe sahip sarı kil kullanılmış. Gelincik ekstresi, kan portakalı ekstresi ve buğday proteininden oluşan özel formülü sayesinde cildi anında canlandırıyor ve cildin ışıltılı bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.