DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lierac’dan akne karşıtı bakım; Sebologie

    Lierac’dan akne karşıtı bakım; Sebologie
    01.08.2017
    A+
    A-

    Lierac Laboratuvarları tarafından cildi derinden temizleme tekniğine dayalı olarak geliştirilen akne karşıtı SEBOLOGIE, yağlı ciltleri, belirgin gözenekleri, siyah noktaları ve akne izlerini hedef alıyor…

    Günümüzde kadınların %41’i akneden ve cilt düzensizliklerinden şikayetçi. Akne ve cilt kusurları kirlilik, uygun olmayan kozmetik ürünler, yaşam biçimi, yorgunluk, diyet, sigara kullanımı gibi dış faktörlerin yanı sıra hormonal değişiklikler ve genetik gibi iç faktörlere bağlı olarak da belirebiliyor.

    Lierac tarafından cildi derinlemesine temizleme tekniğine dayalı olarak geliştirilen SEBOLOGIE, yağlı ciltleri, belirgin gözenekleri, siyah noktaları ve akne izlerini hedef alan bütünleşik bir bakım sunuyor. Sebum fazlalığını keratinositlerin yayılımını düzenleyen Sebologie tedavisi ciltteki gözenekleri açıyor ve cildi arındırarak derinlemesine temizlik sağlıyor. Yağlı cilt ve belirgin gözenekler üzerinde etkili ‘Zinc Gluconate’, sebum salgısını dengeleyerek cildi arındırıyor, matlaştırıcı ve astrejen aksiyon sunuyor. Siyah noktaları ve akneyi hedef alan ‘Salisik Asit’ ise hücre yenilenmesini düzenliyor ve cildi ölü hücrelerden arındırıyor.

    Sebologie, tedaviye hazırlık aşaması için solüsyon, düzenleyici tedavi için jel ve lokal tedavi için konsantre ürünlerinden oluşmakta.

    Uzun Süreli Etkinlik

    1 ay sonra

    Yüzde 91 : Yağlı cilt görünümü azalır

    Yüzde 86: Gözenekler açılır

    Yüzde 60 : Siyah noktaları ve akne izlerini düzeltir

    Yüzde 91 : Kurutmadan cildi arındırır

    Sebologie kullanan kadınların %95’i 1 aylık kullanım sonunda klinik etkileri gördü…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.