DOLAR 32,4959
EURO 34,5567
ALTIN 2497,517
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LIERAC’dan yaşlanma karşıtı yeniden şekillendirici krem

    LIERAC’dan yaşlanma karşıtı yeniden şekillendirici krem
    08.01.2018
    A+
    A-

    Lierac Laboratuvarları tarafından geliştirilen BUST-LIFT göğüs ve dekolte bölgesinde cildi sıkılaştırırken daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

    Lierac tarafından göğüs ve dekolte bölgesine özel olarak geliştirilen yaşlanma karşıtı, yeniden şekillendirici krem BUST-LIFT formülündeki aktif içerikler sayesinde kısa sürede etkili çözüm sağlıyor. Göğüs bölgesinin yeniden şekillenmesini ve sıkılaşmasını hedefleyen BUST-LIFT bakımı aynı zamanda ciltteki koyu lekelerin görünümünün azalmasına da yardımcı oluyor ve dekolte bölgesini nemlendirerek pürüzsüzleştiriyor.

    BUST-LIFT içeriğindeki Fındık Oligapeptid’i ile yenileyici ve sıkılaştırıcı etki sağlarken, Japon Mandarin Ekstresi ile ciltteki koyu lekelerin görünümünü azaltıyor. Bu özel kremin formülünde bulunan AHA Kompleksi cildi pürüzsüzleştirirken Hyalüronik Asit ise düzeltici ve dolgunlaştırıcı etki sağlıyor.

    Cerrahi müdahale ve emzirme sonrası bakım için de ideal çözüm sunan BUST-LIFT paraben içermiyor, çiçek ve turunçgil notaları ile birleşen zengin ve kolayca emilen kremsi bir yapıya sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.