DOLAR 32,337
EURO 35,1889
ALTIN 2246,55
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lierac’tan Nude makyaj profesyonelleri ile geliştirilen inovsyon: Fluid Fondöten

    Lierac’tan Nude makyaj profesyonelleri ile geliştirilen inovsyon: Fluid Fondöten
    18.11.2019
    A+
    A-

    Lierac Laboratuvarları’nın güzelliğe adanan 40 yıllık tecrübesi ve Nude makyaj profesyonelleri ile birlikte geliştirilen yeni Lierac Teint Perfect Skin Mükemmelleştiren, Aydınlatıcı Fluid Fondöten cildinize hem cilt bakım hem de makyaj ürünü özellikleri ile anında güzelleştirici etki sunarak kalıcı güzelliğin ve kadifemsi cildin anahtarını sunuyor!

    LIERAC Teint Perfect Skin

    Mükemmelleştiren, Aydınlatıcı Fluid Fondöten

    Mükemmel likit yapısı ile kolayca dağılarak cilt pürüzlerini kapatır ve doğal bir son dokunuş sağlar. Anında güzelleştirici cilt etkisi sunan Teint Perfect Skin, fondöten özelliğinin yanı sıra cilde bakım yaparak ton eşitliği ve aydınlık bir cilt etkisi sunar.

    İçeriğinde bulunan renk düzenleyici pro-kristaller ciltte renk tonunu düzenleyen pigmentleri aktif hale getirerek ciltte ton eşitliğinin yanı sıra berrak ve aydınlık bir cilde kavuşulmasını sağlar. Lierac özel içeriği olan Hyalu-3 konsantresi ise cildin 3 katmanında da hyaluronik asit etkisi sağlayarak pürüzsüzleştirici ve dolgunlaştırıcı etki verir.

    Teint Perfect Skin’in içeriğindeki aktif içeriklerden pirinç pudrası, sebum üretimini önleyerek pudramsı mat bir cilde kavuşmanızı vaat ederken, jojoba ekstresi ise yumuşatıcı yapısı ile anında rahatlamış, yumuşak bir cilt yapısı sunuyor.

    Kusurları kapatan, ışıltı veren ve renk eşitliği sağlama özellikleri ile beraber doğal bir cilt görünümü vaat eden Lierac Teint Perfect Skin tüm yaş ve tüm cilt tipleri ile uyumlu 4 renk seçeneğinden oluşuyor. Hem yaşlanma karşıtı bakım hem de renkli bakımını bir arada sunan inovatif Lierac Teint Perfect Skin, anında profesyonel makyaj etkisi ile pürüzsüz bir cildin anahtarını sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.