DOLAR 32,5971
EURO 34,6798
ALTIN 2524,744
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Life Fitness Integrity Serisi AR-GE çalışmalarıyla daha üstün

    Life Fitness Integrity Serisi AR-GE çalışmalarıyla daha üstün
    28.07.2018
    A+
    A-

    Life Fitness’ın güvenilirlik ve yenilikçilik bakış açısı doğrultusunda sporcuların ve fitness uzmanlarının görüşleri ile geliştirdiği Integrity Serisi, egzersiz yapan herkes için fitness çözümü sunuyor. Sürekli yapılan yenilik ve geliştirmelerle yeni Integrity Serisi, dünyadaki fitness tesislerinde güvenilir ve popüler bir ekipman olarak daha güçlü bir şekilde yer alıyor

    Life Fitness, sektör lideri mühendisler ve endüstriyel tasarımcıların incelemeleri doğrultusunda AR-GE çalışmalarıyla daha üstün hale getirdiği Integrity Serisi ile sürekli ve keyifli bir antrenman deneyimi sağlıyor. Integrity Serisi, sade ve şık tasarımıyla hem estetik hem de işlevsellik bakımından güçlü bir uyum sağlıyor.

    Kimyasallara, paslanmaya ve lekelenmeye karşı dirençli birinci sınıf kaplamasıyla uzun ömürlü bir fitness cihazı olan Integrity Serisi, geniş kardiyo ekipmanı seçeneklerinden oluşuyor. Seride bulunan Eliptik Cross-Trainer, koşu bandı, Lifecycle Yatay ve Dikey Bisiklet cihazları pürüzsüz, paslanmaz çelik, menfez detaylarıyla birinci sınıf bir görünüme sahip.

    Modern ve şık görüntüsüyle konforlu bir antrenman deneyimi

    Integrity Serisi koşu bandı, konsola yakın hareketsiz alan koşuculara ve yürüyüşçülere daha geniş bir ortam sunuyor. 20 cm’lik basamak yüksekliği ve 56 cm’lik geniş koşu yüzeyi deneyimli koşucular ve spora yeni başlayanların yanı sıra rehabilitasyon aşamasındaki kullanıcılar için ideal bir tercih oluyor.

    Yıllarca yapılan araştırmalar sonucunda geliştirilen Integrity Cross-Trainer, her bir adımda sağladığı yumuşak, akışkan hareket, uzun boylu sporcular için yeterli genişlikteki diz açıklığı ve geniş pedallarındaki FlexForm™ teknolojisinin yuvarlak tasarımı konforu artırıyor.

    Temiz bir görünüme ve geniş dokunmatik ekrana sahip olan Integrity X Konsolu Bluetooth® ve NFC bağlantılarıyla sporcuların motivasyonunu korumasına yardımcı oluyor. Sporcular ilerlemelerini takip edebiliyor ve yeni antrenmanlar keşfetmek için oturum açabiliyor. Popüler antrenmanlar Integrity X Konsolu’na Life Fitness Academy’den yüklenebiliyor.  

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.