DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Life Fitness’dan En İyi Spor Etkinliği ödülü

    Life Fitness’dan En İyi Spor Etkinliği ödülü
    31.03.2018
    A+
    A-

    26 Mart Pazartesi akşamı gerçekleşen “ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri” 3 ana başlıkta 27 ayrı kategoride sahiplerini buldu. Life Fitness’ın ödül sponsoru olarak yer aldığı törende, Life Fitness Satış Müdürü Onur Karaoğlan “Life Fitness En iyi Spor Etkinliği” ödülünü verdi

    Life Fitness’ın ödül sponsoru olarak yer aldığı, Kongre, Toplantı ve Etkinlik sektörünün en önemli ulusal ve uluslararası buluşmalarına ev sahipliği yapan “ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri” 26 Mart Pazartesi akşamı gerçekleşti. Ünlü isimler ve sektör profesyonellerinin katılımıyla bu yıl 6’ıncısı düzenlenen, her sene sektörün en iyilerinin ödüllendirildiği törende 3 ana başlık ve 27 ayrı kategoride ödüller verildi.

    En iyi Spor Etkinliği Life Fitness’dan

    Life Fitness, ACE of M.I.C.E. Ödülleri’nde bu yıl ödül sponsoru olarak yer aldı. Life Fitness Satış Müdürü Onur Karaoğlan “Life Fitness En iyi Spor Etkinliği” ödülünü 3 finalist arasından seçilen “Argeus Travel & Events – Salomon Cappadocia Ultra-Trail” takdim etti.

    İlki 10 Şubat 2012 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde bin 470 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ACE of M.I.C.E. , Türkiye’de her geçen gün büyüyen ve yenilikçi bir M.I.C.E. sektörünün olduğunu gösteriyor. ACE of M.I.C.E. ödülleri, kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşları daha iyi işler yapması için motive etmeyi, Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte artırmayı hedefliyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.