DOLAR 32,3274
EURO 35,0867
ALTIN 2298,984
BIST 8982,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lineage 2: Revolution’a “En İyi Global Oyun Müziği” ödülü

    Lineage 2: Revolution’a “En İyi Global Oyun Müziği” ödülü
    02.05.2018
    A+
    A-

    Dubai’de düzenlenen Dijital Oyunlar Konferansı (Digital Games Conference) kapsamında Global Games Audio Awards 2018 sahiplerini buldu. Netmarble’ın Lineage 2: Revolution oyunu 25 aday oyun arasından öne çıkarak “En İyi Global Oyun Müziği Ödülü” aldı.

    Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, popüler MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution’ın Dubai’de gerçekleştirilen Dijital Oyunlar Konferansı (Digital Game Conference) kapsamında “En İyi Global Oyun Müziği” ödülünü aldığını duyurdu.

    Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek dünyanın en önemli mobil oyun firmalarının arasından çıkarak bu önemli ödülü almaktan onur duyduğunu belirterek, “Lineage 2: Revolution oyunumuz dünyada büyük bir başarıya imza atıyor. Pek alanda mobil dünyasına devrim niteliğinde yeni özellikler getirdi. Oyunun müziklerinin de böylesine değerli bir ödüle layık görülmesi bizleri onurlandırdı” dedi.

    Dubai’de 12-13 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Dijital Oyunlar Konferansı (Digital Games Conference) kapsamında Sound Of Games tarafından verilen Global Games Audio Awards 2018 ödüllerini sahiplerine takdim edildi. Netmarble’ın rekorlar kıran mobil oyunu Lineage 2: Revolution “En İyi Global Oyun Müziği Ödülü”nü aldı.

    Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek ödüle aday gösterilen dünyanın en önemli 25 oyun arasından ödüle layık görüldüklerini için onur duyduklarını belirtti. Barış Özistek Lineage 2: Revolution oyununun dünyada çok büyük bir ilgi gördüğünü, oyunculara hem grafik hem hikaye kalitesiyle hem de 50 arkadaşıyla aynı anda oynama imkanı veren yüksek teknolojisiyle fark yarattığını belirterek, “Oyun müzikleri de oyun deneyiminin önemli bir parçası. Lineage 2: Revolution’ın müziklerinin de başarısının bu ödülle tescillenmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

    Güney Kore, Japonya ve Asya genelinde 11 ülkede 6 aydan daha kısa sürede büyük bir başarı elde eden Lineage 2: Revolution, yaklaşık 28 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı ve dünya çapında aylık 5 milyon aktif kullacının sahibi olarak en başarılı MMORPG oyunlarından biri haline geldi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.