DOLAR 32,5998
EURO 34,7998
ALTIN 2495,635
BIST 9479,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lineage 2: Revolution’dan 5 oyuncuya 24 ayar Altın Heykel

    Lineage 2: Revolution’dan 5 oyuncuya 24 ayar Altın Heykel
    14.02.2020
    A+
    A-

    Lineage 2: Revolution yeni güncelleme ile birlikte bir ilke imza atıyor. 12 Şubat’ta başlayacak yüksek seviye Aden Bölgesi etkinliğiyle birlikte 5 oyuncu dünyada sadece 5 adet olan 24 ayar Altın Heykel kazanma şansına sahip olacak. Sadece en güçlü ve en hızlı oyuncuların kazanacağı bu yarışın yanı sıra yeni güncelleme ile seviye sınırı 440’a yükseliyor, yeni zindanlar, savaş alanları ve etkinlikler açılıyor.

    Netmarble’ın MMORPG türü rol yapma oyunu Lineage 2: Revolution, yeni güncellemesiyle beraber 12 Şubat’ta başlayacak etkinlikle oyuncularına 24 ayar Altın Heykel kazanma şansı veriyor. Yüksek seviye Aden Bölgesi etkinliğini kazanan 5 oyuncu, sadece Lineage 2: Revolution oyucularına özel olarak üretilen ve dünyada sadece 5 adet bulunan heykellere sahip olacak.

    Altın Heykel yarışmasının katılım şartları:

    Altın Heykel yarışmasına sadece Türkiye’de ikamet eden oyuncular katılabilecek. Etkinlik periyodu, 12 Şubat 2020 tarihindeki güncelleme sonrasında başlayıp oyuncular aşağıdaki kriterlere ulaşana kadar devam edecek. Kriterlere ulaşan oyuncuları tespit edebilmek adına, her ayın 12’sinde oyun içi veriler kontrol edilecek ve kazandığı tespit edilen oyuncularla iletişime geçilecek.

    Aşağıdaki kriterlere ulaşan oyuncular bir adet Altın Heykel kazanacak:

    • +40 Silah Güçlendirme yapan ilk oyuncu,
    • +40 Zırh Güçlendirme yapan ilk oyuncu,
    • +40 Aksesuar Güçlendirme yapan ilk oyuncu,
    • 440 seviyeye ulaşan ilk iki oyuncu.

    Şartları yerine getiren en hızlı oyuncu, tüm oyuncuların elde etmek isteyeceği bu özel heykellerden birini kazanacak.

    Aden Bölgesi’nde mücadele kızışıyor

    Lineage 2: Revolution’ın dünyası, Netmarble’ın yayınladığı yepyeni güncelleme ile seviye sınırının 440’a yükseltilmesiyle birlikte daha tehlikeli hale geliyor. Bu güncellemeyle, oyuncular limitlerini Aden Topraklarının doğusunda ve diğer eklentilerde test etmeye teşvik ediliyor.

    Aden Kıtasının doğusunda bulunan Aden Bölgesi sembolik Aden Kalesinin bulunduğu yerdir.Uzman oyuncular burada, Devin Harabeleri ve Unutulmuş Vadi adlı iki yeni alt bölgeyi keşfedebilir, bölgeye girenleri bekleyen İblis ve Yaşayan Ölü gibi güçlü yaratık tipleri ile karşılaşabilir. Ayrıca Lineage 2: Revolution’ın yeni mücadeleleri ile kendilerini sınamak isteyenler için yepyeni Elit Zindan ve TP Zindanı, Adena Zindanı ve Günlük Zindan yeni zorluk seviyeleri de açıldı.

    Oyuncular için açılan diğer içerikler:

    • Yiğitlik Meydanı: Lineage 2: Revolution’da daha önce sınırlı etkinlik olarak tanıtılmış ve büyük bir popülerlik kazanmış olan 5vs5 PVP içeriği şimdi resmi olarak eklendi.
    • Üyelik Sistemi: Düzenli olarak oyuna girenlere ek avantajlar kazandıran yeni bir sistemdir. Oyuncuların 28 gün içinde peş peşe girişine göre ödüller sınıflandırmıştır ve sınıflara göre ödül verilir.
    • Oyun İçi Etkinlikleri: Sevgililer Günü temalı Zaman Yarığı fethedilmek için açıldı.
    • Giriş Puanları Takas Dükkanı: Giriş süresine göre dükkan puanı olarak kullanılabilecek etkinliklerdir.

    Lineage 2: Revolution en iyi kalite görseller ile devasa bir açık dünya ve büyük ölçekli PvP içeriklerini mobil cihazlara taşıyarak çığır açan bir MMORPG oyunudur. Gücünün temeli Unreal Engine olan oyun, etkileyici görseller ile tek ekranda açık dünyada eş zamanlı olarak 200’e kadar oyuncunun birbirleriyle çarpışabilme olanağını verir. Dünya çapında milyonlarca oyuncuyu bir araya getiren, avuç içine sığdırılmış büyüleyici, çok özellikli, dünyası kararlı bir MMORPG deneyimi sunar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.