DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lipault Paris marka yüzü Demi-Leigh Nel-Peters 2017 Kâinat Güzeli seçildi

    Lipault Paris marka yüzü Demi-Leigh Nel-Peters 2017 Kâinat Güzeli seçildi
    04.12.2017
    A+
    A-

    Son olarak Lipault Paris SS18 koleksiyonu için kamera karşısına geçen Güney Afrikalı güzel Demi-Leigh Nel-Peters, rekor katılımın gerçekleştiği Las Vegas’taki Miss Universe yarışmasında tacın sahibi oldu.

    Fransa’nın en gözde markalarından Lipault Paris’in marka elçisi, Güney Afrika Güzeli Demi-Leigh Nel-Peters, Miss Universe yarışmasında da birinci olarak Kâinat Güzeli seçildi.

    Bu yıl rekor düzeyde katılımın gerçekleştiği Miss Universe unvanı için 92 güzel yarıştı. Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas kentinde düzenlenen Miss Universe 2017 yarışmasında jüriden en yüksek oyu, Lipault Paris’in marka elçisi 22 yaşındaki Demi-Leigh Nel-Peters aldı.

    Demi-Leigh Nel-Peters, son olarak Lipault Paris’in SS18 koleksiyonu için kameraların karşısına geçmişti. Güzel modeli Miss Universe unvanı için ilk kutlayanlar arasında Samsonite ve Lipault Paris ekibi yer aldı.

    2005 yılından itibaren özgün tasarımları ve büyüleyici renkleri ile dikkat çeken Lipault Paris, 2014 yılında Samsonite bünyesine katılmıştı. Kısa sürede Paris’in en renkli markalarından biri olmayı başaran ve dünyanın dört bir köşesine yayılan Lipault, günlük el çantaları, valizleri ve sırt çantaları ve briefcaseleri ile kendinden söz ettiriyor.

    Lipault Paris, çanta ve valiz tercihlerinde cesur pastel ve canlı renkleri ile kadınlar için benzersiz seçenekler sunarken hafif ve dayanıklı ürünleri ile de öne çıkıyor. Lipault Parisürünleri Türkiye’de de giderek artan bir beğeniyle tercih ediliyor.

    Lipault Paris, FW 17 Özel koleksiyonunda yer alan bu sezonun özel rengi olan altın sarısı özel tasarım valizleri de Samsonite ve Lipault Paris mağazalarında sayılı lokasyonlarda yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.