DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lipton Ice Tea ve Doritos, LoveMark ve Felis Ödülleri’nden pek çok ödül kazandı

    Lipton Ice Tea ve Doritos, LoveMark ve Felis Ödülleri’nden pek çok ödül kazandı
    09.11.2017
    A+
    A-

    MediaCat Dergisi ve IPSOS işbirliğiyle bu yıl 10. kez gerçekleştirilen ve Lovemarks Araştırması’yla belirlenen “Türkiye’nin Lovemark’ları” ödül töreni Zorlu PSM’de gerçekleşti. Bu yıl ilk kez kapsama alınan soğuk çay sektörünün en sevilen markası Lipton Ice Tea’nin ödülünü ve sektörünün en sevilen markası Doritos’un ödülünü PepsiCo Kıdemli Pazarlama Direktörü Evrim Şen aldı.

    Aynı akşam gerçekleşen Felis Ödüllerinde; Doritos, Doritos Mix projesi ile Markalı İçerik Ve Eğlence Bölümü’nde 2 tane Müzik Kullanım ve Entegrasyonu Kategori’sinde, Mobil Bölümü’nde Banner (ürün) Kategori’sinde ve Doritos Hotwave-Game of Thrones projesiyle ise Medya Bölümü’nde İçerik Odaklı Medya Kullanımı Kategorileri’nde birincilik ödülleri almıştır. Lipton Ice Tea ise sosyolog projesi ile “ Verinin Yaratıcı Kullanımı” kategorisinde Veri Toplamada Yaratıcılık ödülü almıştır.

    Lipton Ice Tea bir adım öteye geçerek soğuk çaydan fazlası oldu!

    PepsiCo Kıdemli Pazarlama Direktörü Evrim Şen “Dünyanın lider yiyecek-içecek şirketi olan PepsiCo markalarından Lipton Ice Tea, ilk olarak 1993 yılında piyasaya sürüldü. Lipton Ice Tea, Türk tüketicisi ile buluştuğu andan itibaren içecek pazarında olmayanı getirerek fark yarattı ve lider marka olarak pazardaki yerini aldı” diyerek şöyle devam etti: Lipton Ice Tea, pazarın lideri olmakla birlikte Türkiye pazarına soğuk çayı tanıtan marka oldu. Restaurant, cafe, otel, zincir mağazalarda ve küçük marketlerde dikkat çeken dağıtımı ile tüm Türkiye’ye ulaşmayı başardı. Güçlü reklam desteği, eğlenceli aktivasyonları ve farklı mekanlarda yapılan tadım aktiviteleri ile Lipton Ice Tea, hedef kitlesi olan gençler arasında oldukça popülerleşti. Stratejik yerlerde yüksek görünürlük ve güçlü aktivitelere odaklanarak sarı rengin sıcaklığını sahiplendi. Koruyucu ve renklendirici içermeyen Lipton Ice Tea’nin gelecek dönemde de tüketicilerin ferahlamak amacıyla en çok tercih ettikleri kategorilerden biri olacağını ve hızlı büyümeye devam edeceğini öngörüyoruz.”

    Doritos “Dibine kadar yaşa” mottosuyla eğlecenin vazgeçilmez parçası!

    PepsiCo Kıdemli Pazarlama Direktörü Evrim Şen “Lezzeti ve ikonik şekliyle senelerdir bir cips markası olmanın ötesinde ‘Dibine kadar yaşa’ mottosuyla gençleri eğlenceye, denemekten çekinmemeye, sınırlarını keşfetmeye ve anı yaşamaya cesaretlendiriyor” diye belirterek şöyle devam etti: “Doritos, gençlerin tutku duydukları müzik, festival ve oyun gibi alanlarda birçok aktivasyon gerçekleştirerek hayatlarının monotonluktan uzaklaşmasını sağlıyor. Bu doğrultuda gerçekleştirilen aktivasyonları da tüketici tarafından yüksek talep görüyor. Eğlencenin vazgeçilmez parçası olan Doritos, trendleri yakından takip eden, Lady Gaga, Madonna, Megan Fox gibi dünyaca ünlü isimlerle müzik işbirlikleri yapan ve ilklere imza atmayı seven yenilikçi bir marka. Dünyanın dört bir yanında, 200’den fazla ülke ve bölgede, tüketicilerimiz tarafından günde bir milyar kez beğeniyle tüketilen ürünler ortaya koymanın mutluluğunu yaşarken, bu ürünlerin en beğenilen markalarından biri olan Doritos ile dinamizmi elinde tutan gençlerden olumlu geri dönüşler almak mutluluğumuzu taçlandırıyor. Tuzlu atıştırmalıklar kategorisinin pazar lideri bayrağını taşıyan Doritos, her iki haneden birine girerek cips kategorisinde büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyı büyüyen pazar payımızla ortaya koyuyoruz. Yapılan testlerde bilinirliği en yüksek cips olan Doritos, Lovemark seçilerek bu sevgiyi bir kez daha ortaya koydu”.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.