DOLAR 32,5836
EURO 34,8186
ALTIN 2492,774
BIST 9510,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars Pizza Türkiye’de franchise ağını büyütüyor

    Little Caesars Pizza Türkiye’de franchise ağını büyütüyor
    09.05.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden Little Caesars Pizza, 2019 yılında Türkiye’de 300 franchise’a erişmeyi hedefliyor. Hali hazırda Türkiye’nin 13 ilinde 100’e yakın şubesi bulunan Little Caesars Pizza, yatırımcılara sunduğu avantajlı özel Franchise sistemiyle daha fazla ilde, daha fazla pizza severle buluşmayı planlıyor.

    Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, Türkiye’de yeni şube yatırımlarını artırarak ülke genelinde daha çok pizza severle buluşmayı hedefliyor. Dünya genelinde 23 ülkede 6000’den fazla şubesinde edindiği uluslararası deneyimi ile 1996 yılından beri Çelebi Holding yönetiminde Türk tüketicisiyle paylaşan Little Caesars Pizza, yeni yatırımcıları teşvik etmek adına isim hakkı ücretini 40 bin dolardan 50 bin TL’ye düşürerek, Türkiye’nin her yerindeki yatırımcı adaylarına avantajlı bir iş birliği imkanı sunuyor.

    Little Caesars Pizza’dan franchiselara profesyonel destek
    Little Caesars Pizza franchiseı olmak isteyen girişimciler başvuru yaptıkları ilk andan itibaren lokasyon seçimi, eğitim, kiralama, dekorasyon, lojistik, insan kaynakları, satış-pazarlama, operasyon, bilgi-işlem, stok yönetimi, karlılık vb. konularda “tecrübeli” ve “bilgili” bir profesyonel kadronun desteğini almaya başlıyor. Franchising ile ilgili yatırımcılarının her aşamada yanında olan Little Caesars Pizza, sadece eğitimlerle sınırlı kalmayarak yatırımcılarına her konuda destek vermeye devam ediyor.

    Üstelik Little Caesars Pizza, franchise adaylarında sektör tecrübesi de aramıyor. 4-6 haftalık eğitimlerin ardından franchise adayları gerekli tüm teorik ve uygulamalı eğitimi almış oluyor. Enfes pizzalarının lezzeti ve servis kalitesiyle 2007 ve 2015 yıllarında Amerika’da “Ödenen paranın karşılığını en iyi veren zincir” seçilen Little Caesars Pizza, franchise yatırımının karşılığını da en fazla 3 yılda yatırımcısına kazandırıyor.

    Franchiselerinden sektörün ihtiyaçlarını anlayıp motivasyonu yüksek bir ekiple, her gün güler yüzle işe başlamasını bekleyen Little Caesars Pizza, kariyerine kendi işinin sahibi olarak devam etmek isteyen ve güvenli bir yatırım fırsatı arayan girişimcileri Little Caesars ailesinin bir parçası olmaya davet ediyor.

    Her şubede günlük, taze pizza hamuru
    Her şubesinde taze ve günlük pizza hamuru hazırlayarak fark yaratan Little Caesars Pizza, pizzalarında sezon mahsulü domateslerle birlikte gerçek mozzarella peyniri kullanıyor. Nefis kenarın mucidi olan Little Caesars Pizza, trans yağ ve kızartma kullanmamasıyla da rakiplerinden ayrılıyor. Türkiye’de birçok yeniliğe ve ilk’lere imza atan Little Caesars Pizza, tüm dünyada büyük bir trend haline gelen hiç beklemeden bir dakikada fırından çıkan sıcacık pizzaların teslim alınabileceği HOT-N-READY sistemini Türkiye’de pizza severlerle buluşturuyor. Ayrıca, özenle hazırlayıp zengin içeriklerle tamamladığı gurme soslarıyla da pizza keyfini şölene dönüştürüyor. Little Caesars Pizza düzenlediği kampanyalarla pizza severleri en uygun fiyata, enfes pizzalarla buluşturuyor.
    Little Caesars Pizza franchise başvuruları http://franchise. littlecaesars. com. tr adresinden form doldurarak veya 0212 604 14 14 no’lu telefondan yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.