DOLAR 32,5865
EURO 34,795
ALTIN 2512,086
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars Pizza’da yılbaşına özel Çok Ye Az Öde Kampanyası

    Little Caesars Pizza’da yılbaşına özel Çok Ye Az Öde Kampanyası
    26.12.2017
    A+
    A-

    Günlük açılan taptaze hamuru, sezon mahsulü domatesleri ve gerçek mozzarella peyniriyle pizza severlerin sevgilisi Little Caesars Pizza, yeni yıla özel bir hafta sürecek kampanyasıyla yılbaşını erken kutluyor. 25-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Yılbaşı Orta Boy menüsü 33 TL, Yılbaşı Büyük Boy menü ise sadece 44 TL’ye; en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www. littlecaesars. com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

    Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen* pizzacılarından Little Caesars Pizza, yılbaşı coşkusunu enfes pizzalarıyla ikiye katlıyor. Yeni yıla girmeye sayılı zaman kala pizza severleri mutlu edecek özel bir kampanyaya imza atan Little Caesars Pizza, kampanya kapsamında porsiyonu büyük fiyatı küçük, orta ve büyük boy menülerini pizza severlerle buluşturuyor. 25-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile 3 kişilik Yılbaşı Orta Boy menü sadece 33 TL olurken, 4 kişilik Yılbaşı Büyük Boy menü ise 44 TL’ye sevenlerini bekliyor.

    Yılbaşında Little Caesars Menüleri ile sofranızı ziyafete çevirin!

    Yılbaşı Orta Boy Menü’de Orta Boy Klasik Pizza (Pepperoni, Parti, Sebze, Piknik, Sucuk Peynir, Sucukbol, Margarita ve Sucuk karışık), patates, 1 lt. içecek, 4 parça kanat, 1 ketçap+1 mayonez yer alıyor. Yılbaşı Büyük Boy Menü’de ise Büyük Boy Klasik Pizza (Pepperoni, Parti, Sebze, Piknik, Sucuk Peynir, Sucukbol, Margarita ve Sucuk karışık), patates, 1 lt. içecek, 6 parça kanat, 2 ketçap+2 mayonez pizza severlerle buluşuyor. Yılbaşı kampanyası kapsamında üç kişilik Orta Boy menü 33 TL, dört kişilik Büyük Boy menü 44 TL’den satışa sunulurken, iki menüde de kişi başı 11 TL’ye bu lezzet şölenine katılma fırsatı sunuluyor.

    Özel Sezar Sos ve gerçek mozzarella peyniriyle hazırlanan Little Caesars pizzaları zengin malzemeleriyle 7’den 77’ye herkese gerçek pizza deneyimi yaşatırken, birbirinden lezzetli yan ürünler de pizza keyfini şölene çeviriyor.

    Little Caesars Pizza’nın yeni yıla özel kampanyası, 25-31 Aralık tarihleri arasında en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www. littlecaesars. com. tr adresinde ve 444 52 44numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.