DOLAR 32,4772
EURO 34,9459
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars’ta 10 gün Orta Boy Parti Pizza 10 TL

    Little Caesars’ta 10 gün Orta Boy Parti Pizza 10 TL
    10.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de pizza denince akla ilk gelen markalardan Little Caesars Pizza, pizza severleri çok avantajlı bir kampanyayla daha buluşturuyor. 15 – 25 Mayıs tarihleri arası, Gel – Al Servisi kapsamında, Little Caesars Orta Boy Parti Pizza sadece 10 TL. Üstelik üç ve daha üstü pizza siparişlerinde Little Caesars, evlere paket servis avantajı da sağlıyor.

    Mevsim domateslerinden üretilen domates sosu ve günlük hazırladığı taptaze hamuruyla pizzaya tutkusunu da katan Little Caesars Pizza, sonu gelmeyen kampanyalarıyla çok avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Özel Sezar sosu, mozzarella peyniri, sosis, mantar ve mısırdan oluşan içeriğiyle Little Caesars Orta Boy Parti Pizza, 15 – 25 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında en yakın Little Caesars Pizza şubelerinde pizza severleri bekliyor. Little Caesars’ın en yakın şubesine giderek avantajlı fiyatlardan yararlanma imkanı sunan Gel-Al servis farkıyla 10 TL’ye dumanı henüz üstündeyken alınabilen Little Caesars Orta Boy Parti Pizza, günlük açılmış taptaze hamuru ve gerçek mozzarella peyniriyle fark yaratıyor.

    Sen gidemiyorsan pizza sana gelsin!
    Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, kampanya kapsamında pizza severlere bir kolaylık daha sağlıyor. Üç ve daha üstü Orta Boy Parti Pizza siparişlerinde, fiyat farkı koymaksızın, evlere servis kolaylığı sunuyor. Little Caesars yeni kampanyasıyla on gün boyunca, pizza severleri 10TL’ye lezzette fark yaratan Orta Boy Parti Pizzasıyla buluşturuyor.

    #BüyüksünsenLittleCaesars

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.