DOLAR 32,5657
EURO 34,7441
ALTIN 2492,136
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars’tan akılları baştan alan yeni çok karışık fırsatı

    Little Caesars’tan akılları baştan alan yeni çok karışık fırsatı
    12.02.2019
    A+
    A-

    Kaliteli ve doğal malzemeleri, günlük yoğurulan hamuru, mevsiminde toplanarak hazırlanan özel domates sosu ile lezzeti dorukta Little Caesars, yeni ürünü 10 malzemeli Çok Karışık’ı pizza severlerin beğenisine sundu.19,90 TL’lik özel kampanya fiyatı ile de cazip bir seçenek olan 10 malzemeli Çok Karışık Pizza, ilk 10 günde yüzde 35’lik satış payına ulaşarak Little Caesars’ın en çok satan ürünü oldu.

    Kaliteyi uygun fiyata veren Little Caesars, lezzetli ve tamamı doğal, mevsiminde toplanmış malzemelerden yapılan ürünleriyle ‘Yetiş Sezar!’ diyen herkesin yanında oluyor. Kaliteli malzemeleriyle Little Caesars; öğrenciye, çalışana, anneye, sporcuya, gamerlara kısacası lezzetli ve hesaplı yemek arayan herkese yetişiyor.

    Kısa bir süre önce ünlü karakteri Sezar’ı sınırlarından kurtaran marka, “Sezar Kutudan Çıktı! Yetiş Sezar!” konseptiyle birlikte yeni ürününü de piyasaya sürdü. Detaylı pazar araştırmaları neticesinde tüketiciden gelen taleplerle oluşturulan 10 malzemeli Çok Karışık Pizza,ilk 10 günde yüzde 35’lik satış payına ulaşarak Little Caesars’ın en çok satan ürünü oldu.

    Mozzarella Peyniri, Sosis, Küp Sucuk, Jambon, Mantar, Siyah Zeytin, Yeşil Biber, Mısır, Parmesan ve özel Baharat Karışımı ile kısa sürede kalplerde yer edinen Little Caesars Çok Karışık, 2019’da her evin kapısını çalmayı hedefliyor.

    Little Caesars Çok Karışık orta boy pizza 19,90 TL fırsat fiyatıyla satışa sunuluyor. Markanın yeni ürün ve konseptini anlattığı, Bartu Küçükçağlayan’ın Sezar’ı kutusundan çıkmaya çağırdığı eğlenceli animasyon reklam filmi ise Little Caesars’ın YouTube kanalında ve tüm dijital kanallarda yayınlanmaya başladı.

    Pizza severleri sağlıklı, lezzetli ve ev yapımı kadar doğal bir pizza ile buluşturmayı hedefleyen Little Caesars, tam 60 yıldır dünyanın en sevilen lezzetlerinden biri. Son 10 yıldır üst üste Amerika’da ödenen paranın karşılığını en iyi veren pizza zinciri seçilen marka, Türkiye’de de kalite, lezzet, doğallık ve uygun fiyattan vazgeçemeyenlerin ilk adresi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.