DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’OCCITANE Divine serisiyle, Ölmez Otu’nun gücü cildinizi kışa hazırlıyor

    L’OCCITANE Divine serisiyle, Ölmez Otu’nun gücü cildinizi kışa hazırlıyor
    12.10.2017
    A+
    A-

    Çiçeği asla solmayan ve yaşlanma karşıtı özelliğiyle ünlü olan ‘Ölmez Otu’nun sırrı, L’OCCITANE Laboratuvarları’nda çözüldü. Markanın efsanevi cilt bakım serisi Divine’in formülünde bulunan özel konsantre içerik, aynı çiçeğin kendi doğal formülü gibi zamanı durduruyor ve kış aylarının zorlu hava koşullarına karşı cildi koruyor. Düzenli kullanıldığında cildin yapısını olumlu yönde değiştiren, canlılık ve enerji kazandıran doğal formül, içerdiği E vitamini ile iki kat güçlü antioksidan* etki yaparak yaşlanmanın karşısındaki en büyük güç haline geliyor.

    Güzellik guru’larının, “Cildinizin içinden dışına ilahi bir dokunuş” olarak tanımladığı Divine serisi kış sezonunu iki yeni temizleyici ürün ve yedi yeni bakım ürünü ile karşılıyor. 

    Yeni Divine Cleansing Balm (Temizleyici Balm) ikili temizlemenin faydalarını da deneyimletiyor. Kremsi yapıdaki ürün, ciltte eriyerek yağ kıvamını alıyor, temizlerken nem kazandırıyor. Geride pürüzsüz bir cilt dokusu bırakan ürünün perakende fiyatı; 175 TL.

    İkinci ürün ise Cleansing Cream in Foam (Temizleyici Köpük). Suyla birleştiğinde köpük kıvamını alan krem Cleansing Balm’dan hemen sonra kullanılıyor.

    Parmaklarınızla yüzünüz arasında kadifemsi bir yastık gibi konumlanan ve keyifli bir temizlik deneyimi yaşatan ürün, diğer yandan cilde Ölmez Otu’nun sonsuzluk aşısını vermeye devam ediyor. Perakende fiyatı; 161 TL.

    Mucize kremlere yoğun ‘Ölmez Otu’ içeriği

    Yenilenen formülüyle Immortale Divine Youth Oil (Ölmez Otu Gençlik Yağı) 10 daha fazla Ölmez Otu Esansiyel Yağı içeriyor. Yoğun konsantre formülüyle minik şişe, cildi her an yenileyen besleyici içeriklerle dopdolu. Eriyerek cilde nüfuz eden yağ, yaşlanma karşıtı ürünlerin etkisini de artırıyor. Kış mevsiminin etkilerine karşı cildi dirençli hale getiren ürünün perakende satış fiyatı; 418 TL.

    L’OCCITANE’ın tüm dünya genelinde en çok satan mucize ürünü Divine Krem, yenilenen ve daha yoğun konsantre Ölmez otu esansiyel yağı içeren formülü ile Türk tüketicisine sunuluyor. Müthiş besleyici formüller içermesine karşın ince dokusu ile kendisine hayran bırakan kremin perakende satış fiyatı; 418 TL.

    Serin, jel dokusu ile yenilenen Divine Serum, Korsika Adası’ndaki makilere nüfuz eden sabah çiyi gibi cilde nüfuz ediyor. Yoğunlaştırılmış formülü ile cildi pürüzsüzleştiriyor ve cildin daha sıkı ve dolgun hissetmesini sağlıyor. Perakende satış fiyatı 423 TL olan serum diğer Divine serisi ürünleriyle (Krem ve Youth Oil) birlikte mükemmel bir uyum içerisinde çalışarak etkilerini arttırıyor…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.