DOLAR 32,5019
EURO 34,9162
ALTIN 2437,935
BIST 9709,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elektra Elektronik’in yeni Genel Müdürü İlker Çınar oldu

    Elektra Elektronik’in yeni Genel Müdürü İlker Çınar oldu

    Türkiye’de alçak gerilim trafo ve reaktör sektörünün öncü firması olarak konumlanan Elektra Elektronik’te önemli bir atama gerçekleşti. 2002 yılından bu yana Elektra Elektronik bünyesinde kariyerini sürdüren İlker Çınar, Armağan Şakar’dan devraldığı bayrak ile şirketin yeni Genel Müdürü oldu.

    6 farklı kıtada 60’ı aşkın yakın ülkede çok sayıda kuruma çözüm ortaklığı sağlayan Elektra Elektronik, üst düzey bir atamaya imza attı. 21 yılı aşkın süredir Satış Direktörü olarak şirketin satış ekibini yöneten İlker Çınar, Elektra Elektronik’in yeni Genel Müdürü oldu. 1 Nisan 2024 itibariyle görevine başlayan Çınar, bundan sonraki süreçte Elektra Elektronik’in hedefleri ve stratejileri doğrultusunda şirkete liderlik edecek.

    Yeni görevinde şirkete değer katmaya devam edecek

    Deneyimli iş insanı Armağan Şakar’ın Genel Müdürlük görevini devrettiği İlker Çınar, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2000 yılında kariyerine İnform Elektronik’te ihracat bölümünde başlayan Çınar’ın yolu 2003 yılında Elektra Elektronik ile kesişti. 21 yılı aşkın süredir Elektra Elektronik Satış Direktörü görevini başarıyla yürüten Çınar, bilgi birikimi ve deneyimi ile Genel Müdür olarak şirketin başarısında önemli rol oynayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.