DOLAR 32,499
EURO 34,7629
ALTIN 2489,843
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FENDI Private Residences İsviçre Alplerinde yerini alıyor

    FENDI Private Residences İsviçre Alplerinde yerini alıyor
    18.04.2024
    A+
    A-

    Lüks, doğal güzellik ve uyumlu yaşam, İsviçre Alpleri’nin kalbinde yer alan FENDI Private Residences’ta bir araya geliyor.

    Uluslararası üne sahip İtalyan lüks Moda Evi FENDI ve İsviçre’nin prestijli gayrimenkul geliştirme firması Steiger&Cie / Sotheby’s International Realty, Crans-Montana’da merakla beklenen FENDI Private Residences’ı duyurmaktan mutluluk duyuyor. İsviçre’nin nefes kesici Alp ihtişamının ortasında yer alan ve Comina Mimarlık, Marco Costanzi Architects ve Enea Peyzaj Mimarlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen bu olağanüstü konut projesi, doğayla tam bir uyum içinde lüks yaşam için yeni bir standart belirliyor.

    Çevresinin zengin tarihi ve mirasıyla iç içe olan bu istisnai proje, hem küresel gezginler hem de yerel halk için asırlık, değerli bir destinasyon olan Alpina & Savoy Hotel’in arazisinde hayata geçiriliyor. Eski otelin dördüncü kuşak temsilcisi Michèle Luyet ile işbirliği içinde hayata geçirilen FENDI Residences kompleksi, bir yandan otelin tarihi geçmişine saygı duruşunda bulunurken, diğer yandan da seçkin sakinlerden oluşan yeni bir çağa uygun birinci sınıf konfor ve hizmetler sunuyor.

    Bu projede FENDI liderliğindeki vizyoner işbirliği, ünlü malzemelerini ve tasarım felsefelerini kusursuz bir şekilde bütünleştiren benzersiz bir konsept sunarak çevredeki manzarayla ustaca harmanlanan bir mimari harikası ortaya çıkarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.