DOLAR 32,5106
EURO 34,7827
ALTIN 2424,404
BIST 9741,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’Occitane, saçlarda bir mucizeye imza atmaya geliyor

    L’Occitane, saçlarda bir mucizeye imza atmaya geliyor
    04.06.2018
    A+
    A-

    Güzel ve sağlıklı saçların anahtarı, ihtiyacınıza uygun bir güzellik rutininde yatar. L’Occitane’ın her saç tipinin ihtiyacını karşılamak için beş esansiyel yağın güçlü karışımıyla formüle edilen Aromakoloji Saç Bakım koleksiyonu ile ilk kullanımdan itibaren değişikliği fark edeceksiniz.

    Aromachologie Intensive Repairing – Onarıcı Bakım

    Bu seri, kuru ve yıpranmış saçlar için ideal.Özellikle yaz mevsiminde güçlü UV ışınları, deniz tuzu ve kum saçlarınızı yıpranan saçları onarır ve ışıltı katar. Ylang ylang, tatlı portakal, lavanta, sardunya ve melek otu esansiyel yağları ile saçlarınızın görünümünü canlandırır ve kuvvetlendirir, saçlarınızda hoş bir koku bırakır. İçeriğindeki B5 ile pürüzsüzleştirip, yumuşatır…

     

    Aromachologie Nourishing – Besleyici Bakım

    Bu yeni seri aktif içerikleri olan zeytin yağı ve zeytin yapraklarından elde edilen esansiyel yağlarla saçı derinlemesinebesler ve dış etkenlere karşıkorur. Sedir, lavanta, sarı papatya, limon ve okaliptus ile saç derisini sakinleştirir, arındırır.

     

    Aromachologie Body & Strenght – Hacim ve Dolgunluk Veren Bakım

    Aromachologie Body & Strength serisi saçlarınıza yoğun bir dolgunluk verir. Saçlarınız, eskisinden daha güçlü ve hacimli bir hal alır. Aromakoloji esanslarının gücü, kırılmadan kaynaklı saç dökülmelerini de gözle görülür biçimde azaltır.

    AromachologieRevitalizing Fresh– Canlandıran Bakım

    AromachologieRevitalizing Fresh, saçınızdaki yenilenme duygusu ile canlı ve daha uzun süreli bir temizlik hissi sağlar. Esansiyel yağlar (nane, kekik, greyfurt, sedir, lavanta) ve bitkisel özlü sirke içeriği ile saçlarınızı günlük kirlenme etkilerinden arındırır. Bu canlandırıcı şampuan ile saçlarınız ağırlaşmadan hayat kazanır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.