DOLAR 32,5121
EURO 34,8052
ALTIN 2427,519
BIST 9677,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’Occitane Shea serisi sanat objesine dönüştü

    11.12.2017
    A+
    A-

    Elle çizilmiş desenler sadece doğaya uyumlanırken ilhamını Provence’in hayat kaynaklarından aldı. Ufak seyahat boy ürünleri ve çantaları Shea fındığı, çiçeği ve yapraklarından ilham alarak yeniden şekillendi. Bu kullandıktan sonra saklamak isteyeceğiniz kremler ve kutuları 10 ml. klasik ve gül özü içeren el kremleri ve Verbana içeren sabunuyla L’Occitane Mağazaları’nda 25 TL’ye sunulmaya başladı bile.

    Mucizevi öz; Shea

    Tüm dünyada en çok satan ve “hayat kurtaran” ürün olarak tanımlanan ve yüzde 20 oranında organik shea yağı ile zenginleştirilen el kremi deneyen herkesin tanımladığı gibi mucize bir ürün. Hızla emilme özelliği ileelleri yağlandırmadan nemlendirirken aynı zamanda dış etkenlere karşı koruyor ve besliyor. Bu özel formül yanı sıra badem özü, bal ve hindistan cevizi yağı da içerir.Vücut peelingi Shea Rich Body Scrub, içindeki shea yağı, kayısı yağı ve fince shea fındığı kabukları sayesinde nazik ancak etkili bir temizleme sağlıyor.Ölü derilerden kurtarırken cildi rahatlatıyor ve pürüzsüz bir yapı kazanmasını sağlıyor.

    54 TL değerindeki Shea Rifle Co. Mini Tin Box Set – 25 TL

    İçerik:

    Shea Rifle Co.10 ML Hand Cream – Classic

    Shea Rifle Co. 10 ML Hand Cream – Rose

    Shea Rifle Co. Soap 25 Gr – Verbena

    136 TL değerindeki Shea Rifle Co. Tin Box – 89 TL

    İçerik:

    Shea Rifle Co.30 ML Hand Cream – Classic

    Shea Rifle Co. Ultra Rich Body Cream 50 ml

    Shea Rifle Co. Rich Body Scrub 50 ml

    Shea Rifle Co. Post card*4 adet

    110 TL değerindeki Shea Rifle Co. Tin Box – 79 TL

    İçerik:

    Shea Rifle Co. Ultra Rich Body Cream 50 ml

    Shea Rifle Co. 10 ML Hand Cream – Rose

    Shea Rifle Co. Shea Butter 10 gr – Classic

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.