DOLAR 32,5678
EURO 34,7139
ALTIN 2487,133
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’Occitane’da “AŞK” zamanı sihirli parfümlerle başladı

    L’Occitane’da “AŞK” zamanı sihirli parfümlerle başladı
    12.01.2018
    A+
    A-

    Sevgililer Günü yılın aşk dolu, ilham veren, aklımızı çelen sürprizli günü. Hayat değişir, teknoloji ilerler ama klasik olan bazı hediyeler gücünü de, içerdiği aşk dolu anlamları da kaybetmez. Parfüm kuşkusuz bu hediyelerin en düşünceli olanı. L’Occitane’ın efsane haline gelen kadın parfümü Arlésienne ve erkek parfümü L’Homme Cologne Cedrat, eşsiz aromaları, yarattıkları doğal illüzyon ile çiftlere aşkın karşı konulmaz ateşini hediye ediyor.

    Zarafet ve beyaz misk

    Bir ilham perisinin dilek ve arzularından esinlenerek oluşturulan Arlésienne, eşsiz Arlés kadınının kişiliğinin her yönünü yansıtır. Zengin çiçek kokularının ince zarafeti ve beyaz miskin sarmalayan kokusu arasında dolaşan kadının parfümüdür.

    Turunçgillerden kaynaklanan bergamot aroması saniyeler içinde kokuyu ortaya çıkarıp, cazip safran kokusu ile ferahlatır. Bu karşı konulmaz ferahlık leziz bademsi kokusu ile cezbeder, cüretkar, keskin ve ateşli yeşilliği ile hoş bir tezat oluşturur. Provence menekşesinin çekici yoğunluğu ile flört ederken çiçek kokularının zenginliğini yansıtır. Tatlı ve cazip kokuları ile Mayıs gülü yavaşça taç yapraklarını açar. Sonunda da beyaz misk, karşı konulamaz bir kadınsı şehvet ile bu güzelim çiçek kokularını sarmalar. Hem narin hem de bağımlılık yaratan amber miski daha da çok derinlik katarken, sandal ağacı Ambrox’un eşsiz karizmasına sıcak, odunsu bir yumuşaklık sağlar.

    Teninizi saran duyusallık

    Parfümle birlikte alabileceğiniz ve öncesinde kullanmanız tavsiye edilen Arlésienne Banyo & Duş Jeli ise Grasse gülünün, Nice bölgesinin menekşelerinin ve Provence safranının karşı konulamaz çiçeksi kokularının içinde keyif yapmanızı sağlar. Cüretkar ve kalıcı kokusu teninizi yenilerken, yumuşak köpükleri duyularınıza seslenir…

    ANA HAM MADDELER: Grasse Gülü aşısı, Tourrettes-sur-Loup Menekşesi yaprağı özü, Provence Safranı özütü.

    ÜST NOTALAR: Bergamot Esansı, Safran Özütü, Kasnı SSO, Akdiken Akordu.

    ORTA NOTALAR: Mayıs gülü özü, Menekşe yaprağı özü.

    ALT NOTALAR: Beyaz misk, Amber miski, Akdiken, Ambrox.

    Macera L’Homme Cologne Cédrat’ın ruhunda var!

    Dünyanın dört bir köşesini keşfederken yaşadığı deneyimlerle şekillenen erkek parfümü L’Homme Cologne Cédrat L’Occitane’ın erkeklere Sevgililer Günü sürprizi. Tıpkı bu cüretkâr ve karşı konulmaz erkeklerin yansıttığı gibi özgür ruhlu ve durmak bilmez bir gezgin ruha sahip koku, turunçgiller ile odunsu ve akuatik özler içeriyor. Üst notalarında Korsika ağaç kavunu, nane, pembe biber olan parfümün orta notaları menekşe yaprağı, zencefil, alt notaları ise sedir, misk ve kehribar odunu içeriyor.

    Tümsekli ağaç kavununun buz ile kaplı nane yaprağıyla sarmalanması.

    Bu kokunun inanılmaz ferahlığı aquatik unsurlarının canlılığı ile dengeleniyor.

    Cüretkâr zencefil ve egzotik baharatların ahenk içindeki birleşimi ortaya zarif bir erkeksi nota çıkarıyor. Turunçgillerin yoğunluğunu denizler üzerinden esen sedir, misk ve kehribar odunu ile bir araya getiriyor ve L’Homme Cologne Cédrat erkeğinin bilinmeyene olan sevgisini gösterir.

    ERKEKLER İÇİN BİR RİTÜEL;

    BANYO KEYFİ

    Ferah bir şekilde arındıran duş jeli açık denizlerin nanemsi kokusunu sedirin canlandırıcı kokusu le bir araya getiriyor. Yanınızda kolayca taşımanızı ve vazgeçemeyeceğiniz ürününüzü hep yanınızda bulunmasını sağlamak için 75 ml olarak da tüketiciye sunuluyor.

    75 ML – 28 TL.

    İLHAM KAYNAĞI

    Arlés şehri bir zamanlar baskılı Hint kumaşları ve uzak adalardan gelen baharatlar, turunçgiller, egzotik meyveler ve ağaçlar gibi değerli ürünler taşıyan gemilerin kıyılarına sıkça yanaştığı bir şehirdi. Bu ürünler – ve tabi ki onların kokuları – karadan uzakta yaşamayı seçmiş denizcilerin hayatlarının ayrılmaz bir parçasıydı. L’Homme Cologne Cédrat erkeği de o zamanın denizcileri gibi. Bir rüzgar kadar özgür ve bir dünya vatandaşı olarak kendisinden önce yaşamış denizcilerin anısını bu son derece erkeksi koku ile yaşar…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.